Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
gesuz
senior tag
megoldódott részben a probléma. A hexa számokat átalakítottam decimálissá alt+plusz decszám alt elenged így bent az érték, rövidre zártam az RX TX-et az érték visszajött de nem mindig az amit elküldtem:( az eszköz nem válaszolt az utolsó bájt természetesen a csekszám 1 bájtos szimpla sum direkt úgy választottam, hogy nem legyen óverfló óra beállítás, de nem reagál:(
-
gesuz
senior tag
-
supercow
őstag
Nem válaszol a központ? rendesen be van állítva a soros port (bps, paritás, data/stop bitek stb.) olyankor szokott az lenni hogy nem történik semmi... Ha van hozzá dok mindenképp azzal kell kezdeni. Aztán ha win alatt kell csinálni, akkor keress egy olyan programot, amit soros eszközökhöz írtak mások és azt próbáld használni, nekem annakidején Linux alatt kellett és írtam magamnak egy Perl programot aminek beadtam a parancsot hexa értékekkel és kiküldte, majd fogadta a választ...
Nincs valami protokoll leírás? Használ a központ valamiféle parancsokat, checksum ellenőrzés van-e benne stb? -
supercow
őstag
milyen eszköz? ha soros, rakj a végére sortörést (enter)
illetve ha van dokumentációd hozzá nézz körül a
[L]http://www.asciitable.com/[/L] oldalon, az elején vannak a vezérlőkarakterek, amiket az eszközök szoktak használni (DEC 0...31-ig).
Régebben voltak küzdelmeim egy Monetel bankkártyás terminállal, ahhoz kellett variálni a vezérlőkódokat... -
gesuz
senior tag
És még sürgős is.
-
gesuz
senior tag
Használnom kéne ezt a programot, már mindent beállítottam, de nem tudom, hogy lehet a szöveget elküldeni. Nem modemhez, hanem saját eszközzel ,kéne kommunikálni.
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő