- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
gesuz
senior tag
megoldódott részben a probléma. A hexa számokat átalakítottam decimálissá alt+plusz decszám alt elenged így bent az érték, rövidre zártam az RX TX-et az érték visszajött de nem mindig az amit elküldtem:( az eszköz nem válaszolt az utolsó bájt természetesen a csekszám 1 bájtos szimpla sum direkt úgy választottam, hogy nem legyen óverfló óra beállítás, de nem reagál:(
-
gesuz
senior tag
-
supercow
őstag
Nem válaszol a központ? rendesen be van állítva a soros port (bps, paritás, data/stop bitek stb.) olyankor szokott az lenni hogy nem történik semmi... Ha van hozzá dok mindenképp azzal kell kezdeni. Aztán ha win alatt kell csinálni, akkor keress egy olyan programot, amit soros eszközökhöz írtak mások és azt próbáld használni, nekem annakidején Linux alatt kellett és írtam magamnak egy Perl programot aminek beadtam a parancsot hexa értékekkel és kiküldte, majd fogadta a választ...
Nincs valami protokoll leírás? Használ a központ valamiféle parancsokat, checksum ellenőrzés van-e benne stb? -
supercow
őstag
milyen eszköz? ha soros, rakj a végére sortörést (enter)
illetve ha van dokumentációd hozzá nézz körül a
[L]http://www.asciitable.com/[/L] oldalon, az elején vannak a vezérlőkarakterek, amiket az eszközök szoktak használni (DEC 0...31-ig).
Régebben voltak küzdelmeim egy Monetel bankkártyás terminállal, ahhoz kellett variálni a vezérlőkódokat... -
gesuz
senior tag
És még sürgős is.
-
gesuz
senior tag
Használnom kéne ezt a programot, már mindent beállítottam, de nem tudom, hogy lehet a szöveget elküldeni. Nem modemhez, hanem saját eszközzel ,kéne kommunikálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Total Commander
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest