- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
...xp alatt. tehát az első hely, ahol a kérdést tedd fel: [link]. minden apróságnak, különösen, ha ennyire egyedi, nem kell új topikot nyitni, mert átláthatalan lesz. ezért zárom.
-
Head to Device Manager, expand ''Computer,'' noting if it says MPS or ACPI Uniprocessor. go to the properties on that, ''Driver'' tab, ''Update Driver,'' next, ''Display a list,'' ''Show all hardware.'' then select the Multiprocessor version of what you had (MPS or ACPI, DON'T switch between the 2!), then finish it up and restart. that should do it. check Task Manager after you restart to see if there's 2 CPU graphs.
ha ezt leforditja nekem normálisan magyarra valaki, akkor máris rengeteget segitett, a megoldásban mert elméletben igy jónak kell lennie, de mivel mondtam hogy nem vagyok tú jóenglish-ből igy nemegészen világos hogy mit is kell csinálni.
[Szerkesztve] -
megtaláltam viszont az win nt-hez jo és sehogyse akar jo lenni és inglish-böl se vagyok perfect
ha valakinek van van valami 5lete hogy lehetne megcsinálni win ujratelepités nélkül az irjon me fontos.
remélem vannak köztetek géniuszok, és lesz rá gyógymod. -
Hello.
A gondom a következö. Van 1 Intel P4 3.0/800/512 es nortwood procim, abit ic7 es lapban.
A biosban engedélyezve van a HT- de a a windowsban pedig ezt irja az everest szerint [link]
probáltam cpu-z vel is ott is ua. a helyzet. Valaki segitsen pls!
Hol lehet lehet ezt letiltani/bekapcsolni, (ha lehet 1álltalán) mert én semmihez nem nyultam, és semmit se állitottam el tudomásom szerint.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest