- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
Head to Device Manager, expand ''Computer,'' noting if it says MPS or ACPI Uniprocessor. go to the properties on that, ''Driver'' tab, ''Update Driver,'' next, ''Display a list,'' ''Show all hardware.'' then select the Multiprocessor version of what you had (MPS or ACPI, DON'T switch between the 2!), then finish it up and restart. that should do it. check Task Manager after you restart to see if there's 2 CPU graphs.
ha ezt leforditja nekem normálisan magyarra valaki, akkor máris rengeteget segitett, a megoldásban mert elméletben igy jónak kell lennie, de mivel mondtam hogy nem vagyok tú jóenglish-ből igy nemegészen világos hogy mit is kell csinálni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Robot fűnyírók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest