Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Head to Device Manager, expand ''Computer,'' noting if it says MPS or ACPI Uniprocessor. go to the properties on that, ''Driver'' tab, ''Update Driver,'' next, ''Display a list,'' ''Show all hardware.'' then select the Multiprocessor version of what you had (MPS or ACPI, DON'T switch between the 2!), then finish it up and restart. that should do it. check Task Manager after you restart to see if there's 2 CPU graphs.
ha ezt leforditja nekem normálisan magyarra valaki, akkor máris rengeteget segitett, a megoldásban mert elméletben igy jónak kell lennie, de mivel mondtam hogy nem vagyok tú jóenglish-ből igy nemegészen világos hogy mit is kell csinálni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest