Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Huawei P8 Lite Mélyvíz csak haladóknak! (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-18 13:11:20

LOGOUT.hu

A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2001) Zoja™ válasza bubus66 (#1999) üzenetére


Zoja™
őstag

Hogy a témához is hozzászóljak, ne csak trollkodjak:

Szerintem nem kell ezt így túlreagálni, ha idegesít figyelmen kívűl kell hagyni. Nem bántásból, de neked is van egy ,,bicskanyitogató" kioktató stílusod. Elhiszem, hogy ász vagy a témában, de azt is meg merem kockáztatni, hogy már nincs türelmed százszor ugyanazt leírni, látszik a hozzászólásaid stílusán.

Nem látok bele a magánéletetekbe, nem is szeretnék, mert mindenkinek megvan a maga keresztje.

Azzal is tisztában vagyok, hogy mindenkinek megvannak azok az aspektusok, amire egyből vérszemet kap, de tiszteljük már meg a fórumot azzal, hogy nem a fotelből próbálunk meg harcolni, ezzel csatatérré alakítva a topikot.

[ Szerkesztve ]

(#2002) R3nts válasza Zoja™ (#2001) üzenetére


R3nts
senior tag

Ebben mind igazad van! :R Csak akkor azon csodálkozom,hogy ez mi: valaki idejön,erre a fórumra okosodni,tanulni,kérdezni...hisz erre van szüksége,ezért látogat ide...keres,célirányosan...és idetalál....kérdez....aztán mindenkinek a képébe tolja, hogy "lesz.rom,mi a tanácsotok,véleményetek,hozzáállásotok erről,úgyis azt,és úgy csinálok,amit,és ahogyan én akarom...! AKKOR MINEK JÖTT IDE? :Y :W Mert nyilván egy direkt telefonkészülék-specifikus topikban pont lesz.rják, hogy Ő mit engedhet meg Magának anyagilag... :DD Igen, Bubus66-nak van egy stílusa,valóban... :) De ezt mind tolerálom....mert ÉN JÖTTEM IDE...tanulni,segítséget kérni....én vagyok "rászorulva" a szakmai segítségnyújtásra,és jöttem ide, nem fordítva történt.... :F Na fejezzük abba,mert kivágnak... :U

ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128

(#2003) bubus66 válasza Zoja™ (#2001) üzenetére


bubus66
nagyúr

Igen igazad van de Ő akkor sem ítélhet meg senkit sem tudod.. Én 20 évig egyenruhás testületnél voltam, és dolgoztam, nem az irodába ültem s dirigáltam..

Mint írtam a reptéri kutyát nem érdekli mennyit keres de ezt mondja olyannak akinek önhibáján kívül 22800 Ft kell megélni-e. Ő örüljön neki, hogy sikerült ....... magát de mint írtam verhetném a nyálam azzal hogy én olyannak adtam aki rászorult, és ő a mai napig hálás nekem, ls ha tehetem a mai napig segítem, és soha semmit nem kértem tőle cserébe, nem verem a nyálam mert akkor lealacsonyodok arra a szintre amire nem szeretnék.. Na látod én erre vagyok büszke és nem arra hogy egy 60 000 Ft kirázok csík zsebből..

A stílusomról meg ha nem teszik nem kötelező elolvasni.. Ja igen azt azért megkérdezem neked esetleg tetszene, ha ugyan azt milliószor le kellene írni ugyanazt mert az user restelli a jobb felső sarokba lévő keresőt használni? Gondolom nem.

Igaz tisztában vagyok vele, hogy akkor ne kell csinálni.. Csak ami a Logoutomba le van írva az jaó pár ember jó pár órás munkája.. Ezért is írtam akinek nem teszik a stílusom az tovább görget. Köszönöm.. De szerintem meg többen vannak azok akik meg keresnek és még a "Köszönöm" szót is ismerik.

A Másik topickba volt egy nagyon Jó összerakott Téma Összefoglaló azt tudtad az eredeti meg van nálam, és pont most gondolkodtam, hogy megkérem a Topick Gazdát, hogy rakja vissza, de lehet, hogy csak gondolkodás marad...

Az oldalamon fent lévő romok mind tesztelt ROM-ok amik csak user hiba esetén nem mennek fel..

(#2002) R3ntsű

Igazad van innentől lezártam a témát akit érdekel az oldalamon folytathatjuk..

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2004) Zoja™ válasza bubus66 (#2003) üzenetére


Zoja™
őstag

Sajnálom, ha a lelkedbe gázoltam.
Nem célom megbántani senkit, de ez egy közösségi fórum. Ergo ennek úgy kéne működnie, hogy nincs olyan, hogy ,,én", a ,,közösség" van.

Bár én nem régóta vagyok jelen a topikban, ha vagyok is, csak követem a fejleményeket, de az utóbbi nap történéseit már nem bírtam szó nélkül hagyni.

Nagyon szépen köszönjük a munkádat és a bele fektetett energiádat, de ez még nem jogosít fel arra, hogy piedesztálra emeld magad.
Ha feltűnik egy-egy olyan ember, aki tanácsot és/vagy segítséget kér, de nem fogadja meg azt, vagy netalán még ellenségesen is viselkedik, akkor azt olyan mélységesen le kell sz..ni, mint az utcán megállító ,,hé tesó, van egy cigid, buszjegyre kéne" típusú embereket.

Azt állítod, hogy nem alacsonyítod le magad egy olyan szintre, amire nem szeretnél kerülni, közben pedig ugyanúgy belefolysz a vitába, kioktató hangnemet használva.
Ha jól veszem ki a nick nevedből, akkor 50 éves vagy, az elhangzott 20 éves egyenruhás múltadból, illetve az aláírásodból pedig azt, hogy tűzoltó voltál.

Pont neked kellene a szerényebbik táborhoz tartoznod, ehelyett, amit én látok és értelmezek a megnyílvánulásaidból, az az, hogy szereted azt a típusú főnököt alakítani, aki nem tűr ellentmondást.

Részemről én is befejeztem a témát. Én csak annyit kérnék, (ha megteszed, azt megköszönöm, ha nem akkor így jártam) hogy normális hangnemben folytassuk a társalgást, eszmecserét. :R

(#2005) bubus66 válasza Zoja™ (#2004) üzenetére


bubus66
nagyúr

Nem akartam egy két dologra reagálni mert nem látom értelmét..

Csak annyit, hogy amelyik tűzoltó szerény az nem Tűzoltó ebben a hivatásban nincs szerénység..

Az írásaimra meg annyit, hogy ott a másik topick lehet oda is menni és akkor nem kell az én írásaimat olvasni. ott is vannak hozzám jobban értő userek akik segíteni fognak..

De megígérem, hogy az általam létrehozott topikba nem fogok többet írni akinek kell valami az úgy is tudja, hol talál meg..

Eddig is normális hangnem volt de az az írás nem csak nekem nem tettszet..

Akkor ezt meg én kérem, ha elfogad hogy hogyan írok akkor el olvasod ha nem akkor meg tovább lépsz nincs ebből harag. De akár a topikot is át adom neked ha gondolod..

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2006) Just_Reboot


Just_Reboot
addikt

Leakadhatnátok a témáról, mindenki arra költi a pénzét amire akarja.

(#2007) bubus66 válasza Just_Reboot (#2006) üzenetére


bubus66
nagyúr

Igen ebben igazad van csak nem úgy tálalják, ahogy te..

Értettem főnők!!!

Elolvastad a szabályzatba a 2.2-es pont akkor hogyan is van?

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2008) ANDROID??? válasza bubus66 (#2007) üzenetére


ANDROID???
addikt

Emberibb módon kellene tálalni az tény, de tényleg hagyjuk merülni a témát ;) :K
Nem ér annyit :K
Ettől nem fogja másképp tálalni. :(
"Okos enged" = hagyd a 3,14csába :DD

[ Szerkesztve ]

(#2009) egabi71 válasza bubus66 (#2007) üzenetére


egabi71
aktív tag

Bubbus hagyjad,tudod amit beszèltünk

(#2010) bubus66 válasza egabi71 (#2009) üzenetére


bubus66
nagyúr

Igen tudom sajnos.. De azért a barátok azok barátok minden eseteben mit te is..

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2011) egabi71 válasza bubus66 (#2010) üzenetére


egabi71
aktív tag

Elèg sok közös harcunk volt ezzel a teloval meg a többivel.nem kell már senkinek se

(#2012) bubus66 válasza ANDROID??? (#2008) üzenetére


bubus66
nagyúr

Köszönöm, hogy össze keverted a ROMokat én kis naiv azt hittem, hogy a 6.0 B551 töltötted le de nem te voltál olyan bátor és letöltötted a C150B130-at és azt flashelted fel egy szolgáltatós telefonra. Igaz a telekomos ROM-ot a tetted fel a felügyeletem alatt (de én azt hittem a B551 volt) nem volt SIM elérés stb és mikor a C150B565 felment azóta van egy tökéletes készülék (és mind ez ingyen és nem vertük a nyálunkat dolgoztunk).. Megoldottuk csak egy valamit nem értek nyers voltam vagy megsértettelek? Pedig a sorrendet is fel cseréleted és írtam csúnyát??? Közben meg egabival beszéltem..

Köszönöm, hogy segíthettem és, hogy egy pár agysejted megmaradt amiben segítséget nyújtottam.. pedig csak a team wiewer volt ami segítettem.. Igaz a többséget te csináltad kivétel a sorrendet de mikor szépen szóltam egy copy/paste-vel elfogadtam..

Gondoltam ezt meg kell osztani a tegnapi dolog miatt mert a Igen itt kezdődik a szerénység....

(#2011) egabi71

Igen igy van és azok a barátok akik bármikor bármilyen helyzetben egymás mellett vannak.

Tudom veled is volt nyers modorom és azóta barátok vagyunk és telefonon tartjuk a kapcsolatotot.
Nem nézzük le egymást és nem szoljuk meg a másikat, hogy é nekem nem számit.. Mi csak arra a kicsi tudásra építünk amink van (igaz néha én kicsit nyers vagyok) de szerintem te(és Android???) is tudja az okát....

Mgekérdezhetik az okosok, hogy az Android??? Topik Gazdának azt mondtam "te ajánlod a keresőt és nem használod" és lás csodát nem sértődött meg....

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2013) bubus66 válasza egabi71 (#2011) üzenetére


bubus66
nagyúr

Igen meg más is és még mindig itt vagyunk és csináljuk a feladatunkat...

Mert valamikor életeket mentettünk és ez soha nem tudjuk elfelejteni... Ez még élünk a vérünkben lesz és soha (csak akkor ha megsértenek) bennünket dicseszünk mit csináltunk!!!

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2014) ANDROID??? válasza bubus66 (#2012) üzenetére


ANDROID???
addikt

Előzményeket, ha nem tudnátok , az B565 kapott egy 587-et amitől telibe balong lett a készülék.
Innentől nem akart semmit felengedni, és ment a kérdés privátban, ha már elakadtam a folyamatban, erre jött a kérdés, hogy én ajánlom a keresőt, és mégsem használom :)

Végül ma tudtunk időt szakítani a folyamatra, hogy feltegyük a ROM-ot ami a Telekomos C150B130 (a B551 helyett), picit feszült voltam, izgultam fel megy-e gond nélkül így egy sor kimaradt, még jó hogy bubus66 látta mi maradt ki, és így felment a ROM, SIM kártyát nem látott vele a készülék. Kaptam egy linket a B565-re, hogy biztosan gyorsan le is jöjjön, ezalatt a tel. felajánlott egy frissítést azt fel is tettem kényelmesen a B565 letöltése alatt és a SIM is megjött. Ezt a lépést simán ki is lehetett volna hagyni, csak legalább telt vele az idő.
Ezután a B565 kényelmesen felment a tel működik, már majdnem teljesen be is van lakva, a sok szemét Telekomos app és társai eltávolítva :K

Nem volt sértő velem szemben bubus66, teljesen segítőkész volt a szabadidejéből áldozott rá, hogy ne rontsam el a folyamatot. Jobb egy P8L mint egy 5"-os levélnehezék :D

Én köszönöm a segítséget! :K

(#2015) bubus66 válasza ANDROID??? (#2014) üzenetére


bubus66
nagyúr

Android??? Neked itt a helyed

[link]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2016) Jofi81 válasza bubus66 (#2015) üzenetére


Jofi81
őstag

Kellene nekem is egy kis segítség. A készüléket C150B205-tel vettem. Ezt frissítettem az általad linkelt C150B565-re. Utána volt FR, minden ment tökéletesen. Most felraktam a C150B587-et, de BalongC52B311 lett belőle. Utána próbáltam felrakni a C150B585-öt, de nem engedi. Mit tudok ilyenkor tenni?

(#2017) bubus66 válasza Jofi81 (#2016) üzenetére


bubus66
nagyúr

Honnan töltötted le a C150B587?

Tegnap csináltuk az Androidnak?

A C150B56-öt fel kell tenni fastbootal

Vissza felé nem tudsz menni...

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2018) Jofi81 válasza bubus66 (#2017) üzenetére


Jofi81
őstag

Ezt töltöttem le, mait belinkeltél. A C150B56-ot hol találom meg?

(#2019) ANDROID??? válasza bubus66 (#2017) üzenetére


ANDROID???
addikt

B565-öt. :K

(#2020) bubus66 válasza Jofi81 (#2018) üzenetére


bubus66
nagyúr

Az oldalamon fenn vagy? Mert ott megtalálod

ha nem akkor szólj adom a linket

B565

Android??? Eltávolítottam a B587 letöltő linket

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2021) Jofi81 válasza bubus66 (#2020) üzenetére


Jofi81
őstag

Igen, fent vagyok. A B565 megvan. Már csak az a probléma, hogy nem tudom, hogy működik a fastboot.

(#2022) bubus66 válasza Jofi81 (#2021) üzenetére


bubus66
nagyúr

Az oldalamon ott e leírás. Át küldöm Pü-ben a linket. Ha nem menne akkor délután tudok segíteni (remélem lesz időm).

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2023) ANDROID??? válasza bubus66 (#2020) üzenetére


ANDROID???
addikt

Jó döntés ;)

(#2024) Just_Reboot


Just_Reboot
addikt

P8 lite kamera alkalmazás kellene nekem, valaki tud segíteni?

(#2025) bubus66 válasza Just_Reboot (#2024) üzenetére


bubus66
nagyúr

Melyik? 5.0.1 vagy a 6.0

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2026) Just_Reboot válasza bubus66 (#2025) üzenetére


Just_Reboot
addikt

6.0-kellene, köszönöm.

(#2027) bubus66 válasza Just_Reboot (#2026) üzenetére


bubus66
nagyúr

De nem deodexelt azt nem tudom meg csinálni

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2028) Just_Reboot válasza bubus66 (#2027) üzenetére


Just_Reboot
addikt

Semmi baj, azt megoldom, nekem csak az apk fájlra lenne szükségem.

(#2029) bubus66 válasza Just_Reboot (#2028) üzenetére


bubus66
nagyúr

HwCamera.apk

Vagy itt

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2030) Just_Reboot válasza bubus66 (#2029) üzenetére


Just_Reboot
addikt

Köszönöm! :R

(#2031) Kovacsgaborj


Kovacsgaborj
újonc

Sziasztok!
Keresek olyan vállalkozó szelleműt aki csinált már szolgáltatós 1 simes p8 lite telefont dual simesre.
Én nem merem, nem is értek hozzá a telefonszervizesek meg nem hajlandóak.
Főként olyan személyre gondoltam aki csinált is már p8 lite-t
Gárdonyba lakom de minden pénteken járok Bp-en
Köszi!!

(#2032) papszi94


papszi94
újonc

Sziasztok!

Bootloop esetén mit tudok kezdeni a telefonommal ha hard reset sem segített és sd kártya sincs a közelemben?

(#2033) bubus66 válasza Kovacsgaborj (#2031) üzenetére


bubus66
nagyúr

Én csináltam, és meg van a leírásom is de messze vagyok tőled.. A 6.0-át meg elég nehéz dualosítani.

(#2032) papszi94

Fastboot módszerrel, de olvasom ROOT honnan ROOToltad?

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2034) papszi94 válasza bubus66 (#2033) üzenetére


papszi94
újonc

E link alapján próbáltm rootolni a 13-as pont-nál elakadt a folyamat és csak bootloopol mint írtam.
http://www.daviddosa.nhely.hu/2016/04/04/installing-recovery-and-rooting/

Esetleg leírást tudnál linkelni? Letöltöttem egy Custom rom-ot azt próbálnám felflashelni rá sd kártya hiányában de nem boldogulok. Nem ismeri fel a cmd a készülékem.

[ Szerkesztve ]

(#2035) redati válasza papszi94 (#2034) üzenetére


redati
tag

Szia.
mi a telefon build száma?

(#2036) Zsocy155 válasza papszi94 (#2034) üzenetére


Zsocy155
őstag

Azon az oldalon nem mondtak semmi okosat? Mert a P8 Lite-hoz nincs stabil root, ezért nem ajánlott.

(#2037) redati válasza Zsocy155 (#2036) üzenetére


redati
tag

Én anno rootoltam azt hiszem az 575-ös buildet, az egyik .conf file kiolvasáshoz, majd feldobtam rá a Twrp 3.0.2-őt, hogy tudjam telepíteni dolby atmost. nálam minden rendben működött. Kivéve, hogy nem tudtam visszarakni a gyári recoveryt. De már az is sikerült, úgyhogy le is frissítettem OTA-an keresztül a b585-re.
Ha lesz stabil 7.1 lineage Os, akkor meg újra feldobom a TWRP-t , és mehet a "mókolás" ☺

(#2038) bubus66 válasza redati (#2037) üzenetére


bubus66
nagyúr

Ezt már jó párszor leírtam, hogy nincs két egyforma telefon lehet hogy neked sikerült egyszer másnak meg egyszer sem, lehet hogy a tied is legközelebb meg kuka lesz mert a TWRP hülyére teszi.

De az sokkal kevesebb akinek sikerül ROOT-olni mint akinek nem.

Vagy 50 készüléket csináltam az miatt a leírás miatt..

Különben meg oeminf cserével a legegyszerűbb vissza tenni a stock recocoveryt...

(#2034) papszi94

Olvasd el figyelmessen!!!

Éngem dualositásnál a (P9 Litenél) szopatott a TWRP pedig ott csak az oeminf csere ideig van fen e root miatt és még is fél napomba tellett még visszaálltam..

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2039) bubus66 válasza papszi94 (#2034) üzenetére


bubus66
nagyúr

Nem ismeri fel a cmd a készülékem.

Az nműhely.hu segítséget nyújt, vagy az már luxus cikk hogyan kell ha Bootloop van...

Ha a cmd-t se látja akkor az már nagy baj..

A Fastboot-ot látja? Custom ROM felrakásában nem segítek..

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2040) redati válasza bubus66 (#2038) üzenetére


redati
tag

Teljesen igazad van, valóban sokféle verzió létezik. Nekem szerencsém van a vodafonossal. recovery visszarakásra van 1 klikkes módszer is. ☺

(#2041) bubus66 válasza redati (#2040) üzenetére


bubus66
nagyúr

Pont ez egyklikkes a legrosszabb iakkor inkább a fastbootból custom teszem vissza

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2042) DessertFox


DessertFox
aktív tag

Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Úgy négy napja mrmegzakkant a telefonom, nagyon gyorsan merül. Persze a Play szolgáltatások a legnagyobb fogyasztó. Már háromszor végig csináltam a másik oldal összefoglalójában leírtakat, de semmi változás. Esetleg valakinek van más ötlete ? Köszönöm.

(#2043) frankstork válasza bubus66 (#2041) üzenetére


frankstork
aktív tag

Sziasztok.
Bubus66 láttam hogy mit írtál, és lenne két kérdésem. Érdemes felmenni 6.0-ra? Úgy értem hogy ha a mélyvíz nem érdekel, akkor is lesz valami haszna? Felhasználói élmény, biztonság etc.?
És hol találom meg?
Köszönöm! :R

(#2044) bubus66 válasza frankstork (#2043) üzenetére


bubus66
nagyúr

Átküldted a telekomos gyári ROM letöltő linkjét privátba.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2045) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

üdv,

stabil dualosítás lehetséges? illetve az imei számok ilyenkor hogy működnek...? :F :R

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#2046) ANDROID??? válasza Mr.Csizmás (#2045) üzenetére


ANDROID???
addikt

Lehet dualosítani, az imeiből nem kapsz másikat, ugyanaz marad változatlanul. :K

(#2047) Mr.Csizmás válasza ANDROID??? (#2046) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

akkor hogy működik mindkét kártya? főleg ha egy szolgáltatón belül szeretném, T-s készüléken? (build alapján, ha nem tévedek, tudna DS-t)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#2048) bubus66 válasza Mr.Csizmás (#2045) üzenetére


bubus66
nagyúr

Szia az IMEI szám minden nemű írása át írása bűncselekmény

Nyugodt lehetsz hogy működik mert ki lett próbálva.. és eddig mindenkinek működőtt..

Mi az hogy stabil dualosítás?

Csak abban az esetben lehet dulosítani ha nem a 6.0 van rajta mert szolgáltatóssal nem lehet visszaállni..

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#2049) Mr.Csizmás válasza bubus66 (#2048) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

hát ezen 6.0 van, úgyhogy minden kérdésre választ kaptam... :D köszönöm urak.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#2050) mpeti66


mpeti66
csendes tag

Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy kb fél éves Huawei P8 Lite telefont ami gyárilag kártyafüggetlen és dual sim-es android 6.0 van rajta! A készülékkel nagyon elégedett vagyok, egy apró számomra bosszantó hibán kívül tökéletes. Az a problémája hogy a telefonkönyvbe a nevekhez hiába állítok be külön-külön csengőhangot vagy képet amikor hívásom van nem a beállított csengőhang szólal meg és nem jeleníti meg a beállított képet. A telefonkönyv a telefon memóriáján van és szerkeszthető! Volt gyári beállítás visszaállítása! Android 6.0 újra lehetne rakni a telefonra? Hátha megoldódna hiba.Találkozott már valaki ilyen problémával?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Huawei P8 Lite Mélyvíz csak haladóknak! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.