- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
W201
csendes tag
Sziasztok.
Most cseréltem egy P7-st,az akku 12 óra után teljesen lemerül készenlétben. Mielőtt cserélném, ki lehetne szűrni,hogy az akku rossz,esetleg hardver,vagy szoftver hibás.Köszi a segítséget.
-
törölt tag
Érdemes lenne körülnézni, mielőtt témát nyitsz, főleg 2x.
Huawei Ascend P7 saját témájaMásfelől viszont már ez a téma is szóba került, tehát szintén a kereséssel találod meg (témán belül): (#948) mikesa
-
Habbal
újonc
Nem rég vettem egy Huawei P7-es telót, ám az a próblémám vele hogy fejhallgatóval maximum hangerőn is nagyon halkan szól.
Első körben kipróbáltam a google play-ről letölthető különböző volume boost-okat: Volume+, Volume Booster, Easy Volume Booster stbstb., ám ezek egyike se segített a max hangerő növelésében.
Aztán egy jó barátom tanácsát követtem, akinek a Huawei P6-sával volt ugyanez a problémája: root-oltam a telefont, felraktam a Viper4Andoir FX-et és telepítettem annak a hangkártya driver-ét. Szinték sikertelen próbálkozás volt.
Körbe olvastam különböző fórumokon, volt ahol azt javasolták hogy töröljük a root-ból a system/etc/audio/code könytárat, és rebootoljak. Ez se segített.
Valamelyik volume booster proginál azt írták hogy ezek az app-ok egy bugra épültek amit a 4.1 (nekem 4.4.2-es verzió van fent) után javítottak az Androidban, viszont engem marhára zavar hogy tömegközlekedésen nem hallom rendesen a zenét. Zárt fejhallgatóm van, szóval az biztosan nem a probléma forrása, fülhallgató szóba se jöhet mert kiesik a fülemből. Sokan mások is panaszkodnak erre a hangerő problémára, és amennyire én tudom valamilyen EU szabvány miatt kellett lekorlátozni...
Azon is elgondolkoztam hogy visszaviszem a telefont, de ha valóban szabvány korlátozásról van szó akkor nem sok értelme van. Remélem valaki tud segíteni nekem, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest