Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- hcl: Amúgy mi a terv?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Flashben nem is tudok segíteni angolul nem tudok csak kicsit,ha láttam a böngibe leírva akkor kisilabizáltam a beállítást de ennyi, nekem most nincs is a gépemen , sajnálom mert tényleg jó lenne, de amég pl a facebookon hol engedi a flash-t hol nem és más játékoldalon is ez van , addig pápá..... a bővitményeket se tudom feltenni, pl nekem kell a lastpass, a böngészőbe be van ugyan építve a lastpass plugin, de kis guglizás után azt olvastam, hogy a lastpass nem támogatja (egyenlőre) a Bravét, szóval a beépített lastpassba meg nem bízom. Egyszóval majd visszatérek rá ha rendesen összekalapálják és lesz magyar támogatás mint a többi nagy névnél is van meg bővitmények, persze ha te értesz angolul és érted a beállításait plussz fel tudsz menni a hivatalos fórumukra, oldalukra elolvasni a help-ket akkor próbálgasd, nekem azért problémás mert nem tudok angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Indul a ChatGPT Health
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de indításnál nem teljes képernyőn indul a középső kockával kell nagyítani, nem lehet beállítani, hogy normális mérettel induljon?