- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #83 üzenetére
Igen ,észrevettem,hogy már nem kapni vezérlést max. ledes-t kit-ben,de az nem kell.
Gondoltam,hogy nem akarsz sokat költeni,főleg olyan tápra csak bedobtam,mint lehetőség. Persze azt is sejtettem,hogy nem lehetsz egy mai kispályás kezdő.
Zotac lapot is csak szemléltetésképp linkeltem, nagyon szép kis lapok a J&W Minix-el karöltve. De miért ilyen drágák.
Intel Atom procikat nem ismerem csak,hogy alacsony a fogyasztásuk! Melóhelyen épp kellene tesztelnem a következő generációs géppark első tesztalanyát egy Msi Wind-et,de az informatikai osztályunk dolgozói kicsit lassan haladnak. Az 1 hónapos tesztídőszakból már letelt 2 hét és máris eljutottak odáig,hogy átpakolták a cuccaimat ,de se a nyomtatót se a vonalkódolvasót nem sikerült összekötniük, mert azok még soros ill. ps/2-es csatisak és úgye a kis vind-nek meg csak usb-s ajzatai vannak. Úgyhogy reggel bekapcsolom este meg ki és közben csak nézzem a házát ,így majd megtudjuk mennyit fogyaszt,mert legalább fogyasztás mérőt sikerült valahonnan szerválniuk.
Majdnem ajánlottam a régebbi projektem tápját csak rájöttem ,hogy az hiába keskeny és lapos ,de cserébe viszont hosszú. Compaq d530 sff ház, gyári 185 watt-os tápja. Mostani konfigomat pakoltam bele (kivéve a hd4670 ill. ac pro-t ) , jól is ment csak a vga kari miatt kelett átadnom a barátnőmnek a kicsikét.
Szerk: aza Sony ,tényleg szép darab. Kár lenne érte, inkább cseréld ki az ic-t.
Szerk 2: ismerős jelentkezet,hogy nekilát valamelyik rajz alapán a vu vezérlés megépítésének.
-
válasz
TESCO-Zsömle #83 üzenetére
Üdv a topikban!
Várunk minden fejleményt!
Jó lesz az a cd lejátszó bár nekem volt 2 féle asus pundit gépem, nagyon szerettem csak a félmagas dolgoktól óckodom.
mini itx-en gondolkoztam de már nem járok lan-ozni, pedig milyen jó lett volna anno egy gyufás skatulya méretű gép.
ui: A mikro atxes lapod felől 2napja érdeklődtem és még nem válaszoltál pű-ben.Zodó: a fedlapot fested és lakkozod?
Bár én szerintem egy pofás ezüst öntapadós fólia királyabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest