Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarzoltan
tag
Igen és nem. 2016 és 19 esetében ugyan azok a nyűgök mint egy win10-nel. Szóval kell a bios frissítés. Utánna megy minden ahogy kell. Esetleg ha használsz vga-t akkor ott lehetnek driver gondok ( amúgy megéri használni mivel már egy 4-5000 ft-ot alap VGA kari is csodákat tesz remote desktop performance-al)
-
magyarzoltan
tag
Hát én végig jártam mindent aztán most jelenleg egy Win server 2019 Essential lett, viszonylag olcsón lehet hozzá retail kulcsot venni ( 25-40k) de szerintem a többi fasorban nincs szolgáltatásban ehhez képes.
Nekem Plex megy róla ( Plex pass-al) videók képek zenék megosztása nem csak helyi hálón, egy ftp szerver, ami nekem fontos volt az a fullos gdrive és onedrive integráció ( sok fiók ) back up megoldások, fasza lemez kezelés. VPN szerver. A távoli menedzsmentben meg szerintem egy Remote desktop verhetetlen
deduplication egy kicsit hiányzik de a CAL-ok miatt egy standard drága lett volna, így maradt az essential, mivel a kulcs retail vihetem jobbra balra ha elmegy a vas
Annyi van hogy a 16gb ramot azért szereti ( pláne ha menne deduplication ) viszont 5x4TB hdd-vel és 5x5TB sharepoint távoli meghajtóval "elboldogul", de azért kezdem érezni a korlátait
-
-
-
parandroid
félisten
Keress valami vékony, de erős cuccot, amilyen gagyi az a zár, rmek alkalom lesz ez, hogy gyakorolj egy kis zártörést. Ha meg sikerül tönkretenni, akkor vagy kifúrod, vagy hónod alá csapod az egész rendszert, és elviszed egy lakatoshoz, aki megszabadít tőle. Én is gondolkoztam már rajta, hogy kiszerelem a zárat az enyémből, pont ilyesmik miatt, de aztán fogtam a kulcsokat, és a hátulján egy kiálló csavarhelyre lógattam őket egy kicsi karabínerrel.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest