Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
Hasonló megoldáson dolgozom én is, a régi házból kidobtam az alaplapot, helyette szereztem egy laptopot, ha belefér az alaplap, örülök, ha nem, a tetejére teszem. A merevlemezekhez vettem egy nvme->sata kártyát (5 portos). Kb egy hete tesztelem, még nincs összerakva, de működik!
Nyilván nem lesz olyan szép, mint a videón, de a legkevésbé sem érdekel, be lesz téve egy jól szellőző szekrénybe. -
keyman
tag
Üdv!
Én utána néztem.
Sok éve nem foglalkoztam a mediaplayer témával, az írtózatos áruk miatt.
Most meg csak pislogok és mosolygok. Negyed akkora méretben, ötöd áron jóval több tudás.
Felragasztom a tv hátuljára és csókolom.
Köszike.
Hétfőn összekalapálom n54l-t egy xpeno-val és kész. -
nvyktor
aktív tag
Na most már nem mobilról vagyok, megnéztem.
A másik, jól működő vason simán megjeleníti a RAID képernyőt.
Mivel a srácnak a linkelt topikban az volt a gondja, hogy a monitor nem támogatta az adott felbontást, ezt ki is pipálnám.Feltételezve természetesen, hogy a két vason ugyanolyan felbontásra akarna ugrani...

Mondjuk monitort cserélni nem nagyon tudnék, mert csak ilyenem van...

-
DopeBob
addikt
Elfér, van foglalatba rakható hosszabbító.
TV tuner csak jó lenne, főleg arra, hogy streameljem tabletra a tv adás képét, egy tv-nk van, néha kevés. Hangkártya nem kéne, de kellet tegy digitális kimenet nekem, sajnos az erősítő nem tudja kezelni a hdmi hangot, csak továbbküldi a tv-re.
Rick4: Én és még gondolom sokan mások, akkor vettük a cuccot, mikor nagyon olcsón szórták őket... 26.000 Ft-ért mégis mit vettem volna helyette? Egy ilyen minőségű házat nem kapni ennyiért... nekem N36L van, azóta is bőven elég a teljesítménye mindenre, amire szántam... több mint 3 éve

-
Möhe
addikt
szuperszervízzel beszéltem, közöltem a problémát, ő közölte ezt egy kollégával (2 perc zene) majd benyögi hogy ennek biza mennie kellene, és publikus ip van nekem,és csak evvel az eszközzel megy a 120/50-es optinet...faxa
de 8k (kiszállás) +3300/fél óra áron kimegy egy szaki és megoldja,rendbe rakja a hálózatomat ('nyád)
-
Fifi
őstag
Köszi, közben megtaláltam a megfelelőt: KINGSTON 8GB DDR3 1600MHz KTH-PL316ELV/8G.
Nem tudom, hogy eddig miért nem vettem észre.
-
Brogyi
őstag
Értem én, de minek ECC egy mozifilmhez ami 1x nézős. Elveszik, na bumm ugyis letörlöm 1 héten belül.
Ez nálam hobby nem pénzkeresés. A kölök meg csak seed-re használja. Erre minek UPS meg ECC?
Mint írtam ha pénzt hoz a házhoz ne félj lesz UPS meg ECC. Sőt lesz hot spare is. Nehogy má azzal töltsem az időmet, hogy nézegetem mikor melyik HDD esik ki. Csinálja magától, és hétvégén esetleg 1 hónapban egyszer megnézem, és kész, de gagyi home server nem ez a kategória. Mindenki mondja ECC meg UPC meg jaj áramszünet. Ha nekem nincs negatív tapasztalatom ECC, és UPS nélkül akkor elismerhetitek, hogy nem is olyan rossz az a zfs.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi