Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia,
Szerintem kezdésnek jó lesz a windows7 ahogy a kolléga is írta.
Szerintem azon fut minden: xbmc, torrent, bármi más.Linuxra is vannak driverek tudtommal, ha linux mellett döntesz ajánlom az nvidia videó kártyákat.
Linuxon is lehet torrentezni, van hozzá több különböző program: rtorrent, transmissionMindegy melyik mellett döntesz, ha szigorúan erre a két területre kell (esetleg még netezni), azt mindkét rendszer tudja. Ha többet is akarsz akkor már lehet gondolkodni, hogy melyiket válaszd.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, kifejezetten ajánlott a gép HTPC-nek. Ha csak XMBC kell, az megy pendrive-ról is, de szerintem pár év alatt kinyírja a pendrive-ot.
Ha torrentezni is akarsz, akkor Win7 lehet a befutó. Linuxos cuccokról nem tudok nyilatkozni.
adalbert1: lehet várni következő generációra. N50L vagy mi lesz a neve, de egyáltalán nem biztos, hogy ilyen kedvezményesen jutsz hozzá. A fogyasztása pedig még több lesz pár Wattal.
Jelenleg a HP Microservereken gyártói kedvezmény van, ami nem lehet tudni pontosan meddig tart még. Ez a kedvezmény nélkül 100k körül van az ára a cuccnak.
Én is hasonló Atom alapú gépről váltottam erre. Szinte nem került semmibe, olyan jó áron adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Metal topik
- Horgász topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest