Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
efem
tag
válasz
vasszarvas
üzenetére
rendszert en se tennek nagyon pendrive-ra, doglott meg mar jopar a kezem alatt par honap/ev aktiv hasznalat utan... inkabb kerj kolcson kulso dvd olvasot, es telepitsd fel azzal

mellekesen nekem is a gyari 250gb-on van a rendszer, es 2x2tb -on pedig az adat
-
nvyktor
aktív tag
válasz
vasszarvas
üzenetére
Többen írták korábban, hogy nem feltétlenül előnyös a pendrive rendszernek, vagy legalábbis nem mindegyik.
Én ugyan nem értek hozzá, de olvass vissza, sok infó lesz erről.
-
Menotti
aktív tag
válasz
vasszarvas
üzenetére
Én speciel vettem egy sata-esata kábelt és egy kölcsön dvd olvasóval feltettem a kívánt oprendszert(Freenas v.Whs...)
-
worxland
addikt
válasz
vasszarvas
üzenetére
Install: USB-ről, legegyszerűbb a pendrive - a fentebb említett Windows 7 USB DVD donwload tool-lal.
SSD: felesleges
2,5" a fogyasztás miatt: mekkora kapacitást szeretnél? Ha nagyot (>2TB), akkor sok 2,5"-os kell kiváltani egy 3,5-est, olyan pluszköltségen, ami soha nem térül meg a villanyszámlában.
Egér+bill: van 6 db USB 2.0-s csati
Nem egészen egy klasszikus PC: pedig pont, hogy az. Csak olyan kialakítással, ami egy SOHO szintű szerver(szerű) feladatokat ellátó gépnek kedvez. -
slashing
senior tag
válasz
vasszarvas
üzenetére
Pendrive-ról telepítettem már, win7-et, win home servert, és omv-t is. Mindegyiknek az elkészítéséhez kell valami kis program ami az iso-t bootolható formátumban másolja rá.
Win 7 esetén : Windows7-USB-DVD-tool, microsoftos oldalról ingyen beszerezhető
Az Omv -re meg az UNetbootin nevüt használtamMind a kettő magától értetődő nem kell hozzá különösebb hozzáértés. Annyi van hogy win7 esetén számít hogy hogy 64-es vagy sem a rendszer amin csináljuk. Bár így úgy amúgy nekem már sikerült sima xp alól is bootolható win7(64) bootolható pendrivot csinálni de ne kérdezzétek már hogy hogyan....
-
válasz
vasszarvas
üzenetére
"nagy többség ehhez ragaszkodik": ettől még nem lesz indokolt.
szerintem 3.5-ös vinyó, nagyobb a kapacitásuk és a megbízhatóságukban is jobban hiszek.
ha elég 500 giga, akkor viszont 2.5-ös, mert abban a méretben is van ekkora, viszont a 2.5ösök csendesebbek.
-
válasz
vasszarvas
üzenetére
miért van ez a kiirthatatlan betegség, hogy külön vinyó az oprendszernek, külön az adatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi