Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rosep
senior tag
Nekem 2 pendrive is kihasalt fél év alatt OMV-vel. Hiába nincs nagy forgalmad, rengeteget logol. Akkor váltottam SSD-re, de át is tértem Windows-ra. Az még hozzá tartozik, hogy én beraktam egy SATA kártyát, azon van az SSD, így van AHCI-m és nem kell buherált BIOS. 4 vinyóhely már tele, van egy optikai a gyári helyen. Így még egy SSD-t be tudok rakni a SATA kártyára.
-
fogtunder
nagyúr
a Microserver topicban szertinem kevesen fogják azt mondani, hogy minek az

radi8tor1 kollega egy intel ssd-n tartja az oprendszert, ha jól tudom. a 4 gyári merevelemez hely gyárilag AHCI képes SATA port, oda minden további nélkül rakhatsz, de a jobbik megoldás, hogy felraksz rá egy moddolt BIOS-t, ami engedélyezi az ODD-nek szánt SATA porton és a hátlapi eSATAn is az AHCI-t. innentől bármelyik portra kötheted.
az másik kérdés, hogy a választott oprendszer támogatja-e a TRIM-et pl.
(#3997) slashing: oprendszer függő is, van amit eleve úgy terveztek, hogy USB-ről fusson, kevés I/O művelettel a pendrive-on. OMV-nél nem ajálnják, hogy miért, arra akkor fogsz rájönni, ha egyszer majd meghal. sosem az a baj, amikor még működik.
-
slashing
senior tag
Nálam egy ha jól emlékszem 8gigás usb-ről megy az OMV, az alaplapra dugva. Semmi extra, nincs benne....
Sokan mondják hogy hosszú távra nem érdemes usb-t használni nálam eddig semmi ok a panaszra de aggaszt azért a téma, én is ssd-ben gondolkodom de ez még a jövő, és mivel kell a 4 hdd így majd kénytelen leszek bios-t is módosítani rajta mert máshogy nincs értelme ssd-t rakni az OHD helyére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest