- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3945 üzenetére
No, az érdekesség kedvéért én is elkészítettem az akksi tesztet a következő beállításokkal: BIOS-ban amit csak lehet, mindent letiltottam (USB, BT, WLAN, infra, stb…), egyedül a hálózati kártya maradt bekapcsolva, de még a dupla magot sem engedélyeztem. Proci és fényerő minimumra véve, Vista Aero kikapcsolva, hangkártya eszközkezelőben letiltva, háttérben semmi teljesítményzabáló program nem fut. Max. terhelése a gépnek, amit a teszt alatt kapott: két explorer és egy MSN ablak, illetve egy dokumentum nyitva, s néha még a képernyő is lekapcsolt, ha magára hagytam (venti nem is nagyon kapcsolt be). Így 50%-ig merítettem le (tapasztalatom alapján az már pontos eredményt ad, ha megszorzom kettővel), az eredmény: 1 óra 54 perc. Tehát az elérhető (jószívű leszek, felfelé kerekítek) 4 óra továbbra is elmarad a neten olvasható, illetve a HP által megadott 5-5,5 órás maximális üzemidőtől. Pedig ennél tovább már nem lehet javítani az energiatakarékosságot... Mielőtt bárki a Vistára kenné: nem, XP alatt sem születtek korábban jobb eredmények, a rekord ott 3 óra 40 perc volt (WLAN, USB, dupla mag bekapcsolva, minden más letiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Éjszakai műszak
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jogász topic
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest