- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
chivas77
csendes tag
válasz
zsolthee #19930 üzenetére
Helló!
Egy új 4530 s Probook. Linuxos op.rendszerrel jött, de le szeretném cserélni Win7-re. Fórumokon olvasva igazán valami Grub és MBR eltávolításra, felülírásra lenne szükség, de mivel soha nem foglalkoztam linuxos op.rendszerrel nem igazán vagyok otthon a témában.
A noti BIOS-át sem ismerem igazán. Ha valaki gyalult már le linuxot az megírhatná a tapasztalatait.Köszönettel!
-
chivas77
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan lehet eltávolítani a Linuxot a notiról és hogyan lehet win 7-et telepíteni rá? Nem bootol be dvd-ről se a Hiren's se a win7, mindig a Linux telepítője indul el automatikusan.
Köszönöm a segítségeteket! -
chivas77
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
And01: az általad linkelt oldalon találtam azt a 67 db drivert, ami az 4530-hoz van. Itt akadtam meg, hogy melyikek kelhetnek ezekből.
Üdv! -
chivas77
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP 4530 s probookom. Oprendszer nélkül vettem és azt szeretném kérdezni, valaki hozzá értőtől, hogy az oprendszer feltelepítése után (win 7 prof. 64 bit) milyen drivereket kell feltelepíteni a hp termék támogatásos oldaláról, hogy minden működjön? Az összes (67 db) ott lévő progi kell rá, vagy melyikek? Esetleg lehet venni, letölteni valahol egy "driver packot" hozzá?
Esetleg ez jó lehet hozzá?
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=hp&m=HP%20ProBook%204530s&id=31612&l=enKöszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest