- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladik
csendes tag
válasz spyduck #12856 üzenetére
Köszi a választ.
Megbízhatóság szempontjából igazából meghibásodási rátára gondoltam (ahogy olvastam elég változatos alkatrészekből pakolják össze a HP-ket, ami általában nem jó). Nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán publikus adat ezzel kapcsolatban (természetesen csak a korábbi modellekre vonatkozóan). Az összeszerelést viszonylag sok helyen kitárgyalják - nagyon helyesen -, viszont a szervíztapasztalatokat nem reklámozzák (nyilván ilyen információ kevesebb embernek van birtokában). Illetve annyit igen a felhasználói szempontból, hogy a Lenovo szervíz nagyon kultúráltan működik.Én is a 8440p felé hajlok egyébként (bár ua. a beltartalom jóval drágább a konkurenseknél), de megvárom még az új Dell piacra kerülését is. Az a baj, hogy nem találkoztam még élőben egy HP üzleti szériás géppel sem, míg IBM-el többel is, ami viszont elég meggyőző volt. Akinek meg HP-je volt, az pedig szidta. Egyik cégnél volt több is, de nem üzleti szériás. Lecserélték őket Dell-ekre (vostro), azokkal teljesen meg vannak elégedve.
Még van rá pár hetem (talán 1-2 hónapom is) hogy eldöntsem, remélem addig letisztul az új processzorokkal szerelt gépek helyzete.Árcsökkentésre gondolom nem nagyon lehet számítani ebben a kategóriában...
-
ladik
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben venni szeretnék egy üzleti szériás notebookot. Lenovo T410(T400) és HP8440p(6930p) vacillálok (esetleg Dell 6400/6410). Miközben nézegetem őket találtam egy furcsa jószágot: [link]
Ennek mi értelme lehet? Az i5 magban lévő grafikához képest a 3450 nem előrelépés, ha jól olvastam.
Másik kérdésem az lenne, hogy lehet kapcsolni a grafikus magok közt a HP notikban? (T410-ben probléma van vele)
Megbízhatóságban van bármiféle különbség a fenn említett cuccok között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest