Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Az alvással van a gond, most hibernálásra állítottam, illetve nem megy alvó módba magától soha, csak a képernyő kapcsol ki... Érdekes anomáliák ezek...

-
drr
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Igen, minden fent van, viszont semmire nem reagál...
-
drr
őstag
Sziasztok!!!
Adott ez a laptop, W7 van rá húzva, minden driver, stb megvan, de van egy gondom... Az FN billentyűk lenyomásakor nem jelenik meg semmi a kijelzőn. Ez a legidegesítőbb a wifi/bt kapcsolásakor, mert nem látom, hogy épp milyen módban van... Régebbi modelleken a HP Quick Launch Buttons telepítésével ez megoldódott, de itt nem jelenik meg semmi a kijelzőn. Próbálkoztam a HP wireless assistant telepítésével is, de azt mondta nem támogatott az eszköz... Mellesleg semmilyen szoftver, ami ezzel kapcsolatos nincs a letöltések között...
Mit tanácsoltok?
-
drr
őstag

Az imént beszéltem a webshoppal, vissza kell küldjem, de előtte tesztelik, diagnosztizálják. A managger szerint cserés lesz, de várjuk ki a végét... Természetesen beszámolok a helyzetről

Amiket leírtál, azzal teljes mértékben egyetértek. Itt valami bios gond van. Ha nem gyalultuk volna le a partíciókat, rajtunk érzésem szerint az sem segített volna, mivel a bios frissítés után nem lát egyetlen meghajtót sem a gyökér!!!

Jómagam másoknak már több hp cuccot vettem, hibátlan volt mindegyik... -
drr
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én elvből utálom ezeket a recoveryis biszbaszokat. Legyalultam, ghosttal lementettem oszt csá. Nálunk az előtelepített win se érték, mert orosz...
@iNOE - Próbáld meg, nem veszíthetsz semmit...
-
drr
őstag
Jómagam 2000-től, igaz csak hobby szinten, de soha nem rontottam még el bios cserét én sem... Felhívtam a szervizt, estig hívnak, de kb diagnosztizálni fogják fogják, nem cserélni... Csak remélem, hogy a legyalult vinyó miatt nem állnak el a garitól... Bár ezekből a rohadt ukránokból minden kitellik

-
-
drr
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A BIOS a hivatalos oldalról van, terméknév alapján kerestem ki, csak egy lehetőség volt...
Természetesen minden lehetséges helyen megkérdeztem, még a hivatalos HP fórumon is. Olvastam olyasmiről is, hogy USB-re is ki lehet írni azokat a dolgokat ami a HP_TOOLS partíción voltak, de mivel nem lát USB-t a laptop, ezért esélytelen próbálkozás... Az a gáz, hogy én Kárpátalján élek a webshop pedig Kijevben van... Ismerős kért meg a laptop megvásárlására és telepítésére, ma már át akartam adni, erre tessék. Mindig mindennek utánaolvasok, háromszor átnézek, de ezt most bebuktam... -
drr
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A BIOS frissítést azért csináltam, mert egy orosz oldalon azt írták, hogy a legfrissebb BIOS-ban választható, hogy USB2 vagy USB3 módúak legyenek az aljzatok. Win7 telepítés után döntöttem a frissítés mellett, mert gyakorlatilag semmilyen eszközt nem ismert fel és a drivereket mostanság sokkal egyszerűbb feldobni egy pendrive-ra mint CD-re vagy DVD-re...
Legacy mode egyáltalán nincs a BIOS-ban, eltűnt... Semmiről nem bootol, mintha nem is lenne benne se DVD meghajtó se USB. A Hard Drive Self test mindkét része PASSED felirattal zárul. -
drr
őstag
válasz
zsolthee
üzenetére
Látom, hogy csak egyfajta boot order van, nem tudsz váltani. - nem
Boot-pendrive-val is próbálkoztál már?
- igen, semmi, nem látjaJa, és akkor is meghiúsulhat a BIOS recovery, ha nem látja a HDD-t a noti. Egy HP TOOLS partíción tárolódik, onnan töltené vissza. - sajnos legyalultam a vinyót, ne kérdezd meg miért...

Nem kérdeztem, de a Windows logo gondolom meg sem jelenik indításkor - a bios frissítés óta nem...Nincs megoldás, vége?
-
drr
őstag
válasz
zsolthee
üzenetére
Ha a frissítéssel rontottam el valamit, ezt találtam még rá, bios visszaállítási lehetőség, de nem értem tisztán sajnos... [link]
Szóval nekem csak villog a Caps Lock led kettőt, aztán szünet, megint 2 villanás, szünet és semmi egyéb...
Ez ugye akkor, ha Windows+B kombóval indítom a laptopot... -
drr
őstag
-
drr
őstag
válasz
Chaser
üzenetére
Sziasztok!
Adott ez a laptop. Mivel alapból minden USB port 3.0-ás és nem lehet kapcsolni a 2 és a 3 között, bios frissítést javasoltak. Megkerestem a megfelelő bios-t (csak egy volt), és annak feltöltése óta 3F0 hiba van és nem bootol semmiről. A cucc vadiúj, megrendelésre csinálom, e már lepergett a fél életem előttem...
Sajna hiába rakok be telepítő CD-t, nem történik semmi, nem jelenik meg egyetlen eszköz sem a boot menüben...
Légyszi segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- igen, semmi, nem látja
Pyttawrx