Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
a service manual már 2 napos kora óta megvan
csak eddig nem igazán vettem hasznát... na majd ha lesz egy kis időm nekiesek.
az ilyen telepítés után írjuk ki dvd-re dolgokkal nem vagyok ám kibékülve. Wint felrakni nem nagy ügy, nekem utána szokott jönni a tortúra: számtalan program, driver, beállítás, újraindítgatás, backupok visszapakolása, (pl Thunderbird-höz, meg ezer máshoz is) és így tovább.
Aztán nekem úgy van, hogy igencsak up to date a rendszerem, mindig mindenből a lehető legfrisebb van fent. Böngészők egész sorából, levelezőprogiból, zenelejátszóból, driverekből, virusírtókból, wamp serverből (mellesleg ehhez is csomó mindent vissza kell pakolni), CCleanerből és így tovább...
Ezért ez úgy fest, hogy van egy fontossági sorrend: először az Opera és az Avira mennek fel, aztán sorra szedem le mindenből a legfrissebbet, és telepítgetem... szóval mire odáig jutok, hogy újra kell pakolni a rendszert, már rég semmi köze nincs a kezdeti állapothoz. Mondjuk 1,5-2 évig bírja nálam a cucc, még anno az xp-t is addig foltozgattam nagy rendszerösszeomlások után, míg újra nem ment, csak hogy ne kelljen újrapakolni a rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest