Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Velocity

aktív tag

válasz SeniorTilla #13721 üzenetére

Khelben, SeniorTilla: köszi a tanácsokat!

Valóban nem mai darab a kicsike, lassan közelít a 2 éves korához, és hát mitagadás, használom rendesen :DDD

Szétszedésen már én is agyaltam, de az igazat megvallva kicsit tartózkodom a dologtól... Míg anno az aszatli gépet miszlik darabokba szedtem ha kellett, ezt valahogy tartózkodom megbontani... Szervizbe nem szívesen vinném, pláne nem emiatt...

Megpróbálkozom majd akkor ezzel a win7 dologgal, remélem az sokmindent megold, persze előtte majd rendesen kitakarítom, mert abban biztos vagyok, hogy ráfér.

Az a bajom a reinstallal, hogy mire minden programot feltelepítek, meg minden beállítást újra eszközölök meggebedek :D Nekem listakészítéssel indul a win telepítés, minden programot, drivert stb gondosan összeírok, hogy rendszertelepítés után egyszerűbb legyen visszapakolni őket, és ne maradjon ki semmi... igen hosszú listák szoktak születni :DDD

Meglátjuk mi lesz, mlg agyalok. Sajnos a mostani HP gépek nem annyira szépek, mint az enyém, bár mostanában elgondolkoztam egy HP Pavilion DV7-3100-ason... Egész jó a speckója, csak az ára borsos kissé:

- Intel® Core™ i5 processzori5-430M 2,26 GHz 3MB L2 Cache
    - Intel® HM55 chipset
    - 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB) - 8GB-ig bővíthető
    - 2 x 500 GB SATA merevlemez-meghajtó 7200 RPM
    - 17,3" nagyfelbontású LED HP BrightView kijelző (1600×900)
    - NVIDIA® GeForce® GT 320M, 1 GB dedikált DDR3
    - 5 az 1-ben kártyaolvasó
    - TV-tuner DVB-T
    - 802,11 b/g/n wifi
    - Bluetooth®
    - 8 cellás Li-Ion akkumulátor
    - Integrált ujjlenyomat-olvasó
    - Eredeti Windows® 7 Home Premium 64 bites

Úgy gondolom, ez megont jó kis gép lenne az elkövetkező 2-3 évre. Kár, hogy nem olyan szép mint a 6960as :P

Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák