Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Egyébként is vettem volna nagyobb ramot, csak akkor még azt is ki kellett volna fizetni és a beszerelést is, így meg belerakta. Az eladott gép kapásból nem indult, de pénzt nem adhat vissza, valami fájdalomdíjat adnia kellett... Nem hinném, hogy direkt rosszat adott, ismert helyre mentem, előtte egy kazal hp renew pda-t vettünk tőlük, nem lett volna érdeke, hogy hetente visszajárjunk egyre idegesebben asztalt borogatni... De sose tudni persze.
A lényeg, hogy hibás a cucc és vmit kezdeni kell vele.Az Asus laposomban cseréltem már ramot, biztos képes lennék rá, hogy pár csavart kicsavarjak, de ezt nem merem megbontani, még van 2hónap gari. Asztali géphez rengeteg cuccunk van, de ehhez venni kellene ramot meg egy komplett másik laptopot, hogy fokozatosan cserélgessük az alkatrészeket és ha mégse segít, lehtne árulgatni itt a ph-n nyomott áron és tesztprogramjaim sincsenek. Ez már így akkor nem az én súlycsoportom.
Már csak az a kérdés, hogy az eredeti boltba vigyük vissza vagy ami priviben jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest