Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz Mikeee89 #54183 üzenetére

Spec úgy szoktam hogy CPU-Z vel megnézem hogy milyen memória is van benne valójában, és milyen paraméterekkel fut. Megnézem mi a gyári hivatalos adat is persze.

Elballagok a kingston oldalára és megnézem ők milyet javasolnak a géphez. [link]

Majd megnézem hogy amúgy mi van összességében:
    [link] [link] [link]
    Én spec nem kínlódnék a 2666 verzióval, de ha szignifikáns különbség van árban akkor igen.
    Kérdés valójában milyen van benne, és az min megy.

Linkelt oldalad alapján 2x4GB van benne szóval egy 2x8GB kitt lenne a leginkább megfelelő vétel. VAlue szériából szerintem nincs kit abból 2 egyforma kell.
    Viszont mivel AMD rendszer egy fontos dolog van azért az x8 és az x16 jelölés a memórián.
    Nem tűnik nagy kalandnak de az nagyon is. 10-20-30% teljesítménykülönbség is lehet a kettő között. X8 -as a jobb. Igen az amelyiken a kisebb szám van és nem a nagyobb.
    Rakat youtube csatorna foglalkozott a témával. Intelnél nem annyira jön elő, AMD sokkal érzékenyebb az időzítésekre. Pontosan ezért a Fury szériában nincs is x16 -os verzió.
    Én így csinálnám.

Samsung SSD -vel nem igen lősz mellé. Neves gyártók SSD -i mind jók. Kingston, Samu,... stb

Új hozzászólás Aktív témák