Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pöcörő
csendes tag
válasz
Csapo83 #39148 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Sokimm:
Gari elvesztés előtt is néha lelőtte magát a gép, mondjuk mikor zenét hallgattam, neteztem, tehát nem terheltem a procit. Amúgy május 17-ig volt gari, hülye voltam, hogy nem vittem addig el. A pukkanás az olyasmi, mint amikor kirántod a konnektorból, szóval igen hirtelen lelő a gép. Amikor túlhevül, akkor először megfagy egy pillanatra, szétcsúszik a kép, aztán lő le (pontosabban újraindul).
Vettem alá jó kis hűtőt, az leviszi pár fokot, mondjuk "csak" 78-79-ig megy fel videó kódolásnál, de bármelyik játék secperc alatt lelövi, tehát 80 fölé viszi.
Ugye ez az átka az integrált hd3000 videómeghajtónak, hogy amiatt rettentően hevül a proci.SeniorTilla:
Erre nem gondoltam, vagyis nem tudtam, hogy a hűtőcsőben belül van olyasmi, ami elszökhet/tönkremehet. Hol lehet külön beszerezni ilyen hűtőcsövet, és kb. mibe fájna az nekem?Csapo83:
-Pasztázást nem hinném, amikor megvettem használtan, azzal kezdtem, hogy újrapasztáztam MX4-el, de láttam, hogy az előző tulaj is nemrég pasztázhatta, elég frissnek tűnt, emiatt az nem is hozott változást.
-Venti az egy huncut jószág, próbáltam már szabályozni windowsban progival, hogy adjak rá kakaót, de sajna olyan lekorlátozott köcsög BIOS van rajta, hogy sehogy nem engedi szabályozni, így amikor ő gondol egyet felpörög, de amikor tartósan kellene nagy hűtés terhelés miatt, nem mindig gondolja ő is úgy, szóval jó lenne manuálisan felpörgetni, de nem sikerült eddig.
-Szerintem a leállások nem egyértelműek, pont ez a fura, hogy akkor is leáll néha, ha nem forrósítom fel és aktiválom a hővédelmet. Direkt figyeltem, hogy ilyenkor milyen levegőt fúj ki ha újra elindítom, és az abszolút nem meleg.
A hevülést kézben tudom tartani, nem csinálok olyat ami tartósan terheli, de a tök váratlan lepukkanás mondjuk levélírás közben elég fura...Talán szervízben dolgozol? Hova gondoltad, hogy vigyem, hogy megnézzétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7760 munkaállomás
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest