Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• salesman

őstag

válasz Csapo83 #39148 üzenetére

Üdv!

Egy 4530s pasztázását, takaritását kéne megoldani.
    Hol van az a "hozzánk"?

• pöcörő

csendes tag

válasz Csapo83 #39148 üzenetére

Köszi a válaszokat!

Sokimm:
    Gari elvesztés előtt is néha lelőtte magát a gép, mondjuk mikor zenét hallgattam, neteztem, tehát nem terheltem a procit. Amúgy május 17-ig volt gari, hülye voltam, hogy nem vittem addig el. A pukkanás az olyasmi, mint amikor kirántod a konnektorból, szóval igen hirtelen lelő a gép. Amikor túlhevül, akkor először megfagy egy pillanatra, szétcsúszik a kép, aztán lő le (pontosabban újraindul).
    Vettem alá jó kis hűtőt, az leviszi pár fokot, mondjuk "csak" 78-79-ig megy fel videó kódolásnál, de bármelyik játék secperc alatt lelövi, tehát 80 fölé viszi.
    Ugye ez az átka az integrált hd3000 videómeghajtónak, hogy amiatt rettentően hevül a proci.

SeniorTilla:
    Erre nem gondoltam, vagyis nem tudtam, hogy a hűtőcsőben belül van olyasmi, ami elszökhet/tönkremehet. Hol lehet külön beszerezni ilyen hűtőcsövet, és kb. mibe fájna az nekem?

Csapo83:

-Pasztázást nem hinném, amikor megvettem használtan, azzal kezdtem, hogy újrapasztáztam MX4-el, de láttam, hogy az előző tulaj is nemrég pasztázhatta, elég frissnek tűnt, emiatt az nem is hozott változást.
    -Venti az egy huncut jószág, próbáltam már szabályozni windowsban progival, hogy adjak rá kakaót, de sajna olyan lekorlátozott köcsög BIOS van rajta, hogy sehogy nem engedi szabályozni, így amikor ő gondol egyet felpörög, de amikor tartósan kellene nagy hűtés terhelés miatt, nem mindig gondolja ő is úgy, szóval jó lenne manuálisan felpörgetni, de nem sikerült eddig.
    -Szerintem a leállások nem egyértelműek, pont ez a fura, hogy akkor is leáll néha, ha nem forrósítom fel és aktiválom a hővédelmet. Direkt figyeltem, hogy ilyenkor milyen levegőt fúj ki ha újra elindítom, és az abszolút nem meleg.
    A hevülést kézben tudom tartani, nem csinálok olyat ami tartósan terheli, de a tök váratlan lepukkanás mondjuk levélírás közben elég fura...

Talán szervízben dolgozol? Hova gondoltad, hogy vigyem, hogy megnézzétek?

Új hozzászólás Aktív témák