- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadi_gergo
csendes tag
Igazad van, reszletezhettem volna jobban is a problemamat. Akkor sorban valaszolok mindenre, tehat egy HP 510-es laptoprol van szo ami azt a figurat csinalja hogy bizonyos idokozonkent elszinezodik teljesen a kepernyo, ugy kell elkepzelni tenyleg, mintha a Paint-ben lefestettunk volna egy feher lapot, az aktualis szinre. Es a meglepo tehat hogy nem fagynak le a programok a hatterbe. Az operacios rendszer amit hasznalok Windows XP - Service Pack 2, egy DVD-s valtozat, amibe benne van egy par progi is. Volt mar ujratelepitve az operacios rendszer nem is egyszer, igaz mindig ugyanaz. Most fogok megprobalni egy masikat. Hogy miota csinalja ezt a hibat, nem is tudnam hirtelen megmondani, de szinte azota amiota megvettem :-( Csak az elejen nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, mert ritkan csinalta. Az uzemido az valtozo, most peldaul mar nem csinalta 4 napja, pedig ejjel nappal megy. De elofordult mar olyan hogy naponta megcsinalta 2szer, 3szor. Epp ezert rendszeresseget nem velek felfedezni. Virusra azert nem gyanakodok, mert hat gyakran le van repitve rolla minden (formazva a merevlemez, es uj operacios rendszer) no meg a NOD32, allandoan van frissitve. Vegul is nem olyan nagy problema mert garanciaba van, csak az a baj hogy Magyarorszagon vettem, es kihoztam az orszagrol, es ha meg lehetne oldani maskepp akkor nem szaladgalnek vele vissza Budapestig, ha nem muszaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest