Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• varadi_gergo

csendes tag

válasz ABE #3036 üzenetére

Igazad van, reszletezhettem volna jobban is a problemamat. Akkor sorban valaszolok mindenre, tehat egy HP 510-es laptoprol van szo ami azt a figurat csinalja hogy bizonyos idokozonkent elszinezodik teljesen a kepernyo, ugy kell elkepzelni tenyleg, mintha a Paint-ben lefestettunk volna egy feher lapot, az aktualis szinre. Es a meglepo tehat hogy nem fagynak le a programok a hatterbe. Az operacios rendszer amit hasznalok Windows XP - Service Pack 2, egy DVD-s valtozat, amibe benne van egy par progi is. Volt mar ujratelepitve az operacios rendszer nem is egyszer, igaz mindig ugyanaz. Most fogok megprobalni egy masikat. Hogy miota csinalja ezt a hibat, nem is tudnam hirtelen megmondani, de szinte azota amiota megvettem :-( Csak az elejen nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, mert ritkan csinalta. Az uzemido az valtozo, most peldaul mar nem csinalta 4 napja, pedig ejjel nappal megy. De elofordult mar olyan hogy naponta megcsinalta 2szer, 3szor. Epp ezert rendszeresseget nem velek felfedezni. Virusra azert nem gyanakodok, mert hat gyakran le van repitve rolla minden (formazva a merevlemez, es uj operacios rendszer) no meg a NOD32, allandoan van frissitve. Vegul is nem olyan nagy problema mert garanciaba van, csak az a baj hogy Magyarorszagon vettem, es kihoztam az orszagrol, es ha meg lehetne oldani maskepp akkor nem szaladgalnek vele vissza Budapestig, ha nem muszaj.

Új hozzászólás Aktív témák