- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadi_gergo
csendes tag
Igazad van, reszletezhettem volna jobban is a problemamat. Akkor sorban valaszolok mindenre, tehat egy HP 510-es laptoprol van szo ami azt a figurat csinalja hogy bizonyos idokozonkent elszinezodik teljesen a kepernyo, ugy kell elkepzelni tenyleg, mintha a Paint-ben lefestettunk volna egy feher lapot, az aktualis szinre. Es a meglepo tehat hogy nem fagynak le a programok a hatterbe. Az operacios rendszer amit hasznalok Windows XP - Service Pack 2, egy DVD-s valtozat, amibe benne van egy par progi is. Volt mar ujratelepitve az operacios rendszer nem is egyszer, igaz mindig ugyanaz. Most fogok megprobalni egy masikat. Hogy miota csinalja ezt a hibat, nem is tudnam hirtelen megmondani, de szinte azota amiota megvettem :-( Csak az elejen nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, mert ritkan csinalta. Az uzemido az valtozo, most peldaul mar nem csinalta 4 napja, pedig ejjel nappal megy. De elofordult mar olyan hogy naponta megcsinalta 2szer, 3szor. Epp ezert rendszeresseget nem velek felfedezni. Virusra azert nem gyanakodok, mert hat gyakran le van repitve rolla minden (formazva a merevlemez, es uj operacios rendszer) no meg a NOD32, allandoan van frissitve. Vegul is nem olyan nagy problema mert garanciaba van, csak az a baj hogy Magyarorszagon vettem, es kihoztam az orszagrol, es ha meg lehetne oldani maskepp akkor nem szaladgalnek vele vissza Budapestig, ha nem muszaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest