Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz kutga #25768 üzenetére

az olasz nem megy vissza, valami hibát ír ki, és folyamatosan újraindítás utána az olasz recovery jön vissza, nem akarja a wint betölteni. visszahúztam az msdn-es win7hp-t, azzal most faxán működik a rendszer, kivéve a tuochpadet és a dg-t.

az azért elég siralmas, hogy ha bármit akarok lehúzni a hp support oldaláról 30-40kb/s-el jön lefele. namost ilyenkor a touchpad driver, ami maga is 91mb, elég sok idő, míg leköltözik.

simán lehet, hogy egy hibás darabot fogtam ki touchpad ügyileg, majd kiderül. beszéltem seniortillával, teljesen korrektül állt hozzá a dologhoz, első körben ajánlotta a hp szervízt, aztán majd ha ők sem tudnak vele mit csinálni, akkor visszatérünk a dologhoz.

(#25771) ktommy91: a dg hiánya valószínűleg, ahogy utánanéztem hardveres lesz, mivel ahogy olvastam bizonyos elsőbb szériák ebből a notiból nem támogatják a DG-t. simán lehet, hogy ez a dolog áll fenn...

(#25776) Mandarinn: sok játék esetében azonban 15-20-15% gyorsulást is el lehet érni vele. igazság szerint az még annyira nem is zavar, mert amikkel játszok, így is 40-50fpssel mennek el max grafon a 6750m-en, szóval azzal még nem is volna bajom, csak most ez a touchpad betette nagyon a kaput. azon eléggé felhúztam magam...

• zonusz

aktív tag

válasz kutga #25768 üzenetére

Most már semmi gond vele, de eddig is csak a csatlakozás volt a probléma, meg alvásból ébredés utáni variációk. Most többször is elküldtem aludni és vissza. Hibátlanul és gyorsan csatlakozik, nem szakadt meg régen és most sem a kapcsolat.

Új hozzászólás Aktív témák