Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
az olasz nem megy vissza, valami hibát ír ki, és folyamatosan újraindítás utána az olasz recovery jön vissza, nem akarja a wint betölteni. visszahúztam az msdn-es win7hp-t, azzal most faxán működik a rendszer, kivéve a tuochpadet és a dg-t.
az azért elég siralmas, hogy ha bármit akarok lehúzni a hp support oldaláról 30-40kb/s-el jön lefele. namost ilyenkor a touchpad driver, ami maga is 91mb, elég sok idő, míg leköltözik.
simán lehet, hogy egy hibás darabot fogtam ki touchpad ügyileg, majd kiderül. beszéltem seniortillával, teljesen korrektül állt hozzá a dologhoz, első körben ajánlotta a hp szervízt, aztán majd ha ők sem tudnak vele mit csinálni, akkor visszatérünk a dologhoz.
(#25771) ktommy91: a dg hiánya valószínűleg, ahogy utánanéztem hardveres lesz, mivel ahogy olvastam bizonyos elsőbb szériák ebből a notiból nem támogatják a DG-t. simán lehet, hogy ez a dolog áll fenn...
(#25776) Mandarinn: sok játék esetében azonban 15-20-15% gyorsulást is el lehet érni vele. igazság szerint az még annyira nem is zavar, mert amikkel játszok, így is 40-50fpssel mennek el max grafon a 6750m-en, szóval azzal még nem is volna bajom, csak most ez a touchpad betette nagyon a kaput. azon eléggé felhúztam magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tesla topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest