Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacBp
tag
Szóval...
dv5 1180eh tv tuner mpeg4 minidgtv témában!
Kértétek,hogy bizonyítsam képpel az állításom!
akkor
[ez a tunerkártyám] és ha jól emlékszem akkor péntek vagy szombati duna tv -s Mága show -bólHa nektek más a tv -tunereket, akkor elnézést! s kérlek szóljatok! Nekem az eladó srác azt mondta, hogy ő ezzel vette újonnan boltból.
Kíváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra is!
-
LacBp
tag
tudom , hogy mpeg2 vel nem tudom fogni! de mégis csak jött. A srác elmondása szerint nem cserélt benne. Viszont tegnap azzal néztem a kisvárost a dunán
Ha ehhez kép kell?! akár kirakhatok egy dunás háttérképet és lefényképezhetem...Nem azért írtam le hogy nagyzoljak, hanem, hogy esetleg valakinek ilyen típusa van, próbálja meg!
Majd ha lesz kedvem szétszedni, leírom a pontos típust a kártyáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha ehhez kép kell?! akár kirakhatok egy dunás háttérképet és lefényképezhetem...
Pyttawrx