Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Ugy nez ki en is megfőztem az akksim az elitebookal.
Bar nem biztos hogy emiatt lett cellazarlatos az akksi. Nyar közepen elkezdett irgalmatlanul melegedni lusta voltam szervizbe vinni amig arra nem vitt az utam, ott kipucoltak a hömersekelt perfekt lett egy irgalmatlan nagy porkandur kiszedese utan, viszont melegedessel egyidoben kezdett az akkum is 10% körül csak ugy elszallni.. felhivtam bolt szervizet cserelik gond nelkül. 
Erzekenyek a laposok a melegedesre illetve az akksik is. Így főleg a dedikált VGA-s gepeknel mindenképp érdemes felevente kipucolni. Hiába a jó hűtés ha egy dögnagy dzsuva áll az utjaba.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bar nem biztos hogy emiatt lett cellazarlatos az akksi. Nyar közepen elkezdett irgalmatlanul melegedni lusta voltam szervizbe vinni amig arra nem vitt az utam, ott kipucoltak a hömersekelt perfekt lett egy irgalmatlan nagy porkandur kiszedese utan, viszont melegedessel egyidoben kezdett az akkum is 10% körül csak ugy elszallni.. felhivtam bolt szervizet cserelik gond nelkül. 
Pyttawrx