Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy 6910p-t. A garanciális információ szerint ilyen garancia van rá: [link]
Ez most mit is jelent pontosan?
-
spyduck
nagyúr
HP Compaq 6910p \ 8510p \ 8510w \ 8710p \ 8710w-t KERESEK \ VENNÉK KP-ra

-
spyduck
nagyúr
Nem csináltá egyáltalán rossz vételt!
Az viszont tény, h ha nekem 150k-m lett volna akkor inkább ezen típusok közül válogattam volna:HP 6930p, 6910p, 8510w, 8710w
DELL E6400, E6500Sajnos ezeket már csak használtan lehet megkapni de viszont mindig vannak szinte új, alig használt állapotban lévők a használt piacon.
Én a Pi3560-ast csak abban az esetben tartom jó vételnek ha játszol! -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon nem értek veled egyet!!
Ott a Fusi Lifebook széria ami minőségben és szolgáltatásban is sokkal jobb egy Pavilionnál.
Szerinted miért jobb egy Pavilion DV5 vagy DV6 mint egy Pi3560?
Mindegyik gép konzumer a maga konzumer (0) szolgáltatásaival, ugyan úgy lakkos külső-belsővel rendelkeznek és fényes a kijelzőjük.
Elárulom neked, h a PI3560 kevésbé melegszik mint a tüzes DV5-ös széria. Az egyetlen dolog amiben jobb egy Pavilion az a design és csak is emiatt van nagy vevőköre. Nekem is nagyon tetszik az tény de semmivel sem jobb mint bármelyik konzumer gép!Fusitól az ég óvjon, aki egy HP helyett fusit ajánl, annak a véleménye egy kalap sz rt sem ér, mert tök hülye a notebook-okhoz.
Mikor láttál te 60-70-80ft-ért Paviliont? Csak mert az ilyen olcsó és ez által minőségileg egyenes arányos Amilo széria mitt van rossz híre a FUSI-nak. A számok törvényéről és a sokszorta nagyobb vevőkörröl meg ne is beszéljünk, amikor a szerviz statisztika x%-a USER error vagy OS error-ból kifolyólag növekszik. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
HP Compaq 6910p-t vennék KP-ra. Ha valakinek van keressen meg privátban!!!!
-
spyduck
nagyúr
válasz
nadaniel05
üzenetére
Az összes asis\renew gépnek külföldi billentyűzete van. A matricázás nem zavaró, az én 8710w-men is így van megoldva. Persze nem sokáig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
válasz
nadaniel05
üzenetére
Szerintem nagyon megéri, semmit nem veszthetsz vele. Nekem már rengeteg ilyen notebookom volt, pontosan honnan és melyik típust veszed?
-
-
spyduck
nagyúr
Annyi lemaradt, h így néz ki nagyjából és az F5 bill-hez kéne.

-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A billentyű alatt lévő műanyag mechanika ami összefogja a billentyűlapkát a billentyűzet foglalattal, hogy hívják? Ebay-ről szeretnék rendelni de nem tudom, h keressem

Konkrétan 8710w-hez kéne, ha esetleg valakinek van elfekvőben megköszönném a segítséget

-
spyduck
nagyúr
válasz
zoli62
üzenetére
Én biztos nem venném meg! Amit én bátran megvennék és hasonló árkategóriában van az a:
HP Compaq 8710w \ 8710p \ 8510w
Ha viszont másik gyártót nézel akkor:
Lenovo Thinkpad T500 \ T400 (azt is csak akkor ha nem nyikorog a palmrest és nem lélegzik a billentyű--> ezek sajnos típushibák.)
Én jelenleg a 8440-es 8540-es szériára várok. Ha a zátszerkezet nem olyan elbaszott mint a 30-as szériánál akkor váltok ha nem akkor marad ami van. -
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben
üzenetére
Ez nekem azért gyanús mert ha úgy telepíti a WIN-t, h nincs bekapcsolva az AHCI, majd telepítés után bekapcsolja akkor kék halállal indul a gép és nem generál ilyen problémákat.
Itt valami más probléma lesz! Sztem semmi köze az AHCI-hoz.
Peet84Telepíts fel egy Harddisk Sentinel-t és nézd meg mit ír a winyó állapotára. Én személy szerint badsectorra tippelek esetleg DVD meghajtó hibára vagy vírusra.
Ha ezen hibák nem észlelhetők akkor egy win újratelepítés megoldja a problémádat! -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Nem kell komolyan venni, csak vicceltem!
Telepítsd fel az everest-et. Ott meg tudod nézni az ismeretlen eszköz hardverazonosítóját.
Milyen oprendszert használsz és az 32 vagy 64bites?
Amúgy itt minden drivert megtalálsz, csak ki kell választani az adott oprendszert: [link]A legegyszerűbb viszont ha letöltöd a HP SoftPaq Download Manager és az magának felrakja: [link]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy HP Compaq 8710w-t, konkrétan ezt: [link]
Olyan problémám van, h elég hangos a gép és nem tudom, h ez normális-e?
Ki használja win7-el?A gép CPU-ja 40 fok alatt van mindig, konkrétan 37-36-40 között mozog, a GPU 54-55 fok.
Nem értem minek így lehűteni a CPU-t, sztem ezért hangos. Miért pöröghet állandóan a CPU venti elég magas fordulaton?
Az eseménynapló ezt mutatja, vajon van ehez köze?

-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, h DV9000t-hez vannak-e Win7-es driverek?
Az ujjlenyomat olvasót mivel lehet éltere kelteni? -
spyduck
nagyúr
válasz
turmixfm
üzenetére
mobbo-nak igaza van, elég nagy lehúzás! Egy csomó helyen pl.: Auchan lehet kapni 10 havi kamatmentes részletre notit. Az általad említett gép ott 94.000ft. Éppen előttem van az újság.
A mobilnet meg egy kalap kaki. Nekem is van. Ahol túl sokan használják és le van terhelve a hálózat ott egyszerűen nem működik csak 5 percig és mindig újra kell indítgatni a szoftvert ahol meg kevesen laknak nincs kiépítve a hálózat és csak EDGE meg GPRS van. Persze ezek csak nagyon szélsőséges példák. Én sajnos az előbbivel és az utóbbival is szembesülök. Ha a jelenlegi lakásomtól 200 méterre arréb megyek ott működik de itt a panelban nem. Valami lekorlátozza a jelet.
A lényeg, h jobban jársz ha bekötteted az ADSL-t. Ha viszont erre nincs lehetőséged akkor persze jöhet a mobil net de tudomásom szerint már UPC-nek van műholdas netje is ami lényegesen gyorsabb és olcsóbb is. -
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
A HP oldaláról letölthető az új 8530p\w BIOS!
-
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Nézd meg mennyi garancia van rá: [link]
Kell, h legyen mivel ezeket alapból 3év garral adták és ha jól emlékszem 2007-ben kezdték el gyártani. Magyarul ha van még rá gari akkor a szervizben ingyen kb 10 perc alatt megcsinálják neked. -
spyduck
nagyúr
Akinek nem működik HP notiján WIN7-el normálisan a Quick Launch Buttons annak itt van a legújabb, nálam most már tökéletes: [link]
Még a némítás gombot is mutatja.
-
-
spyduck
nagyúr
Ez a középső port micsoda és mire jó? [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Pont te mondod

Az általad árult HD4650-el szerelt Pavilion DV6 micsoda? Tán internetre és wolrd-re való munkagép?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég jó gamer gép és ha jól emlékszem 188k-ért már lehet kapni. -
spyduck
nagyúr
Az EliteBook tulajoktól érdeklődnék, h tudtatok-e róla, h a függőleges touchpad görgőn kívül van vízszintes is?
Lehet béna vagyok de most jöttem rá
Itt van a beállítása: [link]szerk: az is lehet, h minden notinál van ilyen

-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Lényegében nem fontos, csak szép. Ez mutatja ha ki-be kapcsolod a:
-BT
-Wifi
-hangerőszbályzó
-némítás /nekem ezt nem mutatja/
-automata fényérzékelő
-monitorfényerőEzt próbáltad már? \Nekem 6930p, 6910p, 8530p, 8530w gépeken tökéletesen működik\ : [link]
Sztem csak rossz verziót raktál fel eddig. \ez win7-hez való!\ -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Pedig azt volna érdemes felrakni, melyik verziót próbáltad?
Az összes xx10p és xx30p-s HP-ba ugyan az a kártyaolvasó driver kell. Vmi RICHO-t kell telepíteni.Ez a MBII-es meghajtó elég drága mulatság. Vagy vegyél egy USB-s winyát vagy egy USB-s DVD írót ha adatokat akarsz mozgatni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Igen tud! Nekem win7_rtm.090713-1255 verziójú Home Premium volt fent az 1giga rammal rendelkező 6910p-n, érdekes módon csak 500-600mb-ot zabált.
Most is ez van a 8530p-n és sokkal gyorsabb mint az Ultimate, azzal volt vmi gixer.szerk: neked a töltőd nem vmi forrasztott kókány izé? Csak mert nekem az apróból az rémlik.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Ehhez a notihoz alapból 90w-os töltőt adnak, csajom régi 6910p-jéhez is 65w-os töltő volt. Semmi probléma nem volt vele, csak kiírta ezt a hülyeséget.
A 2óra az elég sovány, vmi nem stimmel. Milyen oprendszerrel használod? Fényerőt levetted minimumra?A win7 ultimateot hagyjátok a francab vmi nem jó vele, a home premiummal nincs semmi gond!
-
spyduck
nagyúr
válasz
viktorszanto
üzenetére
Ha felrakod a legfrissebb Win7 Home Premium-ot nem csak gyorsabb lesz de minden működni fog. Nekem az Ultimate-val nem működött a finger print, Jorden-nek meg a 3D Drive Guard.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én megpróbáltam de sztem nagyon veszélyes, aki nem tapasztalt az simán eltöri azt a kis fehér műanyag mechanikát. A vicc az, h én még a magyar bill.-en is a "í" megjelenítésére az altgr + J bill kombót használom. Sokkal jobban kézre áll sztem.
Amikor cserélgettem a bill.-t akkor az egyik gomb visszahelyezése után elég rossz lett. Bentebb volt mint a többi bill és kisebb lenyomás kellett a szövegbevitelhez. Ez miért van? Azért mert a fém pöcköt kintebb húztam? -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Nálam volt már angol, német, francia és spanyol bill.-es 6910p. Az angol-ról hiányzik a hosszú "í", a francián pedig össze vissza vannak a betűk. Én az angolt szerettem nagyon, a francia pedig egy rémálom.
Mindennek megvan a helye csak nem ott ahol a bill.-re rá van írva. A bill-es megoldásra én tudok okosat és pénzes megoldást is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha érdekel keress meg privátban
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx