Hirdetés

Aktív témák

• JC

tag

Teljesen kibuktam a helyi hóeltakarítási módszer láttán amit a helyi városüzemeltetési cég alkalmaz. A januári havazáskor egy hét kellett az említett cégnek a járda letakarításához ahol mindennap bejárok dolgozni. Nem volt elég, hogy a járdán volt hó még a hókotró (amelyet nem láttam de üdvözlöm) az útról összeset felnyomta a járdára (gratulálok). Én meg modern gladiátorként jöttem szembe a kocsikkal az úton.
    Most furcsa mód hamar (2 nap) letakariították a járdát örültem is délután haza felé menet, reggel viszont bosszankodtam az ismeretlen és láthatatlan hókotró ismét akcióba lépett és a letakarított járdára feltolta a havat. Terepgyakorlatot lehetett volna rajta tartani akkora nagy darabok is voltak köztük mint a fejem. Csak gratulálni tudok a rendszerhez amit alkalmaznak. Nagyon köszönöm.

Másik dolog a közterületfelügyelők azonnal bírságolják azt, aki a háza előtt a nem takarítja a járdát. Jó poén addig mindig a várossé a terület amíg akarok valamit csinálni a ház előtt, de amikor balhé van (hóesés) már egyből az ottlakó a felelős.

Ja ez egyébként Debrecen.

Aktív témák