Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor.sz
tag
válasz
Headless #74311 üzenetére
Nincs nálam az autó, de szerintem fűthető. Vagy legalábbis elég nehezen tudom elképzelni, hogy motoros állítás + behajtás van, fűtés meg nincs. És igen, elég fullos, gyári navitól a hűthető kesztyűtartón keresztül a panorámatetőig minden van benne. És azok működnek is ...
-
-
Lorant88
csendes tag
válasz
Headless #73972 üzenetére
Facebookon Atla Sbó néven találod meg, van egy csoportja is " Honda jazz tapasztalatok és műszaki segítség". Ráírsz, ott lehet vele időpontot egyeztetni vagy segít. Nagyon korrekt, nem lehúzós. Előre közöl mindent mi mennyi, mi hogy lesz, majd mindent fényképez és küldi neked messengeren. Csak ajánlani tudom
-
Lorant88
csendes tag
válasz
Headless #73964 üzenetére
Köszi szépen. Én is aliról nézegettem 8/128-asra gondoltam én is. Egy Xiaomi 70 mai rear kamerát akarok hozzá kötni.
A problémám az hogy elég sok eladótól van, hasonló árkategóriában, nem tudom van-e köztük különbség.https://a.aliexpress.com/_EwwfhNq
Ennek a 8/128-as verzióját néztem ki jelenleg
-
buca84
őstag
válasz
Headless #73422 üzenetére
Nekem is 2009-es Jazz van.
Motorlajszűrő
- Bárdi - Honda (OE3857697HU)
- Mann Filter W610/6 -Unix 304 395/1
- gyári 15400-RBA-F01Motorolaj
- Motul 8100 eco lite 0w20
- Honda 0w20 08232P99K1LHEOE*E1 1LFékolaj
- Motul DOT3/4Levegőszűrő
- Mann Filter C18004 -Unix 10 365 376Klíma szűrő
- Mann Filter CU21003 -Unix 10 370 731 -
j.bravo
addikt
válasz
Headless #73278 üzenetére
A'életnek van humorérzéke, mert ezt ugye kedden leírtam, rögtön szerdán miután kigyulladt a szegénységjelző, alig mentem (nem figyeltem de 5-10 km között saccolom) és belement 35 liter
, ellenpéldaként az általában tapasztaltakkal szemben. (arra nem gondolnék hogy a kút pontatlanul mér, elvileg ugye roppant szigorúan hitelesítik őket. Nagon rég hagytam már kutasnak tankolni, én pedig mindig megállítom az első kattanásnál, nem csepegtetek tovább - mondjuk az egyes pisztolyok érzékenységében (mikor kattan le) lehet szórás...)
-
lazac_
tag
válasz
Headless #73227 üzenetére
Tekerő általában a kerékkulcs. Vagy maga a kampós rúd a kérdés, ami az emelő szemébe kapaszkodik? Akkor passz, nekem egy szütyőben van, meg a kezelési szerint is egy szerszámkészletben kéne lennie a vonószemmel együtt...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Headless #72577 üzenetére
Elvileg a felnibe is de azt nem szokták nézni. Gumit se nagyon, csak mi van ha... Be lehet rizikózni de hivatalosan csak a gyári mérető felni és gumi mehet fel. Nálunk annyira nem veszik ezt szigorúan (bár Tboldit már húzták meg emiatt műszakin) inkább nyugaton, ott pl a feltehető gumiméret a forgalmiban is benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Metal topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Akció elektromosan emelhető asztalok több méretben számlával és 2 év garival
- Új Kärcher LTR 18-30 akkus szegélynyíró fűnyíró - akku nélkül - 6 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Mágneses telefon, napszemüveg tartó Toyota Corolla E210, de más Toyotához is jó lehet
- Mennyezeti lámpa
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest