- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Szia!
Nem nálam, hanem családban van ilyen telefon, szóval most fejből írok, de megpróbálok segíteni.
Elsőt nem tudom biztosra. Vagy a kamera beállításait kell átnyálazni, vagy megnyitod a Beállításokat azon belül megkeresed a "Tároló" menüt. És legfelül, ha jól emlékszem át lehet állítani a mentési helyet. Belső memória, vagy sd kártya.
2. Van állítási lehetőség, hogy miként érzékelje a telefont a számítógép, de ha csak fájlok kezelése érdekel, akkor szerintem nem kell állítanod semmit. Ha gépre dugod a telefont elvileg ki kéne dobnia egy értesítést, hogy adatátvitel mód. Rámész, engedélyezed, és már látja is a gép. Ha nincs ilyen értesítésed, akkor a Beállításokban nagyító gombra bökj, és írd be, hogy USB, vagy kapcsolódás. Szerintem erre kidobja azt a helyet, ahol váltogatni lehet a kapcsolódási módokat.
3. Beállítások --> Alkalmazások --> Mind --> Megkeresed ezeket az alkalmazásokat és letiltod őket. Ráböksz és lesz letiltás gomb.
4. Igen, az kitörölhetetlen.
Én is kérdeznék: Milyen rendszerrel érkezett a telefon? Beállítások és telefon információban meg tudod nézni a verziószámot. Neked sincs problémád az érintővel? Pl: néha kevésbé érzékel; néha alá, fölé érzékel; néha nehéz görgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest