- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
a minap én is kézhez kaptam a GB-től megrendelt tábla étcsoki HT7-met.
Aztán a személyreszabás közben bukkantam a topicra.
Előbb végigrágtam magam a hsz-kon, mert ebből mindig tanul valamit az ember fia, de azért lenne pár kérdésem, hátha tudjátok rá a választ.
1. kamera: hol tudom beállítani, hogy telefon memória helyett sd-re mentse a képeket.
2. USB: hol kell beállítani, hogy usb-pc csatlakozáskor ne csak akksit töltsön.
*: akksi nálam (is) szépen muzsikál, napi 6-8 óra telefonálás, wifi, net; ugyan a 2 napot még nem próbáltam, de egy fent említett nap után 49%.
3. vannak olyan (első és második lapra) kihelyezett ikonok, amiket nem tudok törölni, de szeretném, mert használni nem fogom (pl. Bagan, GO keyboard stb).
4. az utolsó lap, ami csak úgy ott van, és kitörölhetetlen, akárcsak a tartalma; az az advise" ill. "show more/show less", készítettem képernyőfotót, de nem tudom le- ill. feltölteni (l. 2-es kérdés, usb).
A jack-dugó témában jó volt olvasni, hogy bár gyerekbetegség, de attól még bosszantó, no meg hogy megtaláltátok a megoldást és ebben a webshop is partner. Most ez a bug engem nem érintett érzékenyen, mert olyat fülest rendeltem, amit vezetés közben is tudok használni, azaz bluetoothosat.
Wifi, gps, térkép szépen müxik.
Telefonálás.
Első nekifutásra nehezen hallott, akivel beszéltem, de ez megszűnt az "MTK-engineering mod"-ban az előre beállított értékek növelése után.Alapvetően jó kis teló, amolyan dácsiás-fíling van bennem vele kapcsolatban: jó a gép, de vásárlás után el kell vinni szerelőhöz, hogy meghúzzon mindet rajta, és utána elnyűhetetlen darab lesz belőle.
Köszönöm a feltett kérdéseimre leendő válaszaitokat.
Üdv,
tt-tk
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest