Új hozzászólás Aktív témák

• Prison85

senior tag

válasz Balika23hun #141 üzenetére

Holnap meló közben összeszedem a kérdéseimet és bombázlak vele ;] Vicceltem! Csak néhány dolog érdekelt volna, de a honlapotokról sokat megtudtam.

Nincs barátlista? Engem ez zavar a leginkább. Szeretek összeszokott csapatban játszani olyanokkal, akikkel rendszeresen összejárunk, hogy fenéken billentsünk néhány suttyót :DDD Barát lista hiánya bizony nálam nagy mínusz pontot jelent :((( Favourite Server List legalább van? :F

Nincs játékon belüli kommunikáció? Vicc! Az írogatás annyira nem zavar, mert én hiába pötyögtem eddig bárhova is, annak nem volt eredménye. Inkább mi szoktuk megkapni a "*818* cheater clan" dicséreteket, pedig csak viszonylag összeszokottan játszunk minimális taktikázással, de tájékoztatjuk egymást TS-en. A játékon belüli csapatrádió hiánya viszont ugyancsak alap dolog lenne egy 2011-es játéknál (szerintem), hisz már fél évtizeddel ezelőtt is létezett.

Patch szerintem lesz, ha már most ennyi hiányosságot fedeztek fel. BC2-t a megjelenés után folyamatosan javították, napról napra jöttek ki az új csomagok. BF2142-höz 5 évvel a megjelenés után adtak ki egy újabb frissítést

Új hozzászólás Aktív témák