- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Holnap meló közben összeszedem a kérdéseimet és bombázlak vele
Vicceltem! Csak néhány dolog érdekelt volna, de a honlapotokról sokat megtudtam.Nincs barátlista? Engem ez zavar a leginkább. Szeretek összeszokott csapatban játszani olyanokkal, akikkel rendszeresen összejárunk, hogy fenéken billentsünk néhány suttyót
Barát lista hiánya bizony nálam nagy mínusz pontot jelent
Favourite Server List legalább van? 
Nincs játékon belüli kommunikáció? Vicc! Az írogatás annyira nem zavar, mert én hiába pötyögtem eddig bárhova is, annak nem volt eredménye. Inkább mi szoktuk megkapni a "*818* cheater clan" dicséreteket, pedig csak viszonylag összeszokottan játszunk minimális taktikázással, de tájékoztatjuk egymást TS-en. A játékon belüli csapatrádió hiánya viszont ugyancsak alap dolog lenne egy 2011-es játéknál (szerintem), hisz már fél évtizeddel ezelőtt is létezett.
Patch szerintem lesz, ha már most ennyi hiányosságot fedeztek fel. BC2-t a megjelenés után folyamatosan javították, napról napra jöttek ki az új csomagok. BF2142-höz 5 évvel a megjelenés után adtak ki egy újabb frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicceltem! Csak néhány dolog érdekelt volna, de a honlapotokról sokat megtudtam.
Barát lista hiánya bizony nálam nagy mínusz pontot jelent
Favourite Server List legalább van?