Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Idáig nehézkes volt videókat feltölteni a netre, azonban a google video-val már könnyedén megoszthatjuk a világgal mozgóképeinket.
A topic célja tehát az, hogy mindenféle saját készítésű filmecskét mutassunk meg egymásnak (persze nem feltétlenül egy unalmas családi ebédre gondolok).
A google video telepítéséről és használatáról mindent megtudhattok itt:[link]
Bármekkora videót fel lehet tölteni, de fontos, hogy ezeket a videókat BÁRKI láthatja, nem csak azok, akiknek meg szeretnénk mutatni.
Én még csak egy 1,5 megás szösszenettel próbálkoztam, de amíg hosszú ékezetes neve volt, mindig meghalt 1 mega környékén. Átszabtam kicsit a nevét és már fel is töltötte. Megmutatni sajnos még nem tudom, mert idő kell amíg feldolgozzák, ugyanis mielőtt elérhetővé válna, természetesen ránéznek a gúglinál, hogy mi is az.
A feltöltött videókat itt lehet megtekinteni:[link]
Vigyázzatok arra, hogy mit linkeltek be, mert a közízlés és közerkölcs keretein belül kell maradnunk, különben gyorsan zárva lesz a topic.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest