Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Hat szerintem a mostani cibezz csomagod pont az online kondicioival ment tovabb...
Jovedelem az csak munkaviszonybol szarmazo jovedelem lehet, annak van egy kodja, hogy azzal is kuldjek. A befizetes nem jo helyette.
Igazabol az a baj, hogy az igazan olcsosito neked a kerekparosklubos lenne, de az meg januar kozepetol megszunik, bar igerik allitolag hogy valamit majd kitalalnak, de meg semmi konkretum. A 4e Ft meg 3 honapra kicsit sok lenne... (MKK eves tagdij a kedvezmeny tuti fennallasanak vegeig).
Egyebkent mennyire nagyon favorizalod a cib-et? Ott tok megszunt a fiatalok kedvezmenyes csomagja mint fogalom, mas banknal me'g talalsz, ugyhogy elofordulhat, hogy olcsobban jossz ki. De persze ha valamennyi plusz koltseget bevallalsz miattuk, akkor hajra, tenyleg az online a legnormalisabb csomagjuk szerintem is.Ja figyelj hogy azt a kartyat kerdd, amelyiknel nincs vasarlasi koltseg. Es az utalast meg ugye tudod, hogy az a 39Ft atalany 13e alatt tobb, mint a 3 ezrelek?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Regisztrálj TransferWise borderless account-ot.
Kapsz ingyen MC kártyát, ezt feltöltöd Forinttal a Cibes Café hitelkártyával, általában vásárlásnak minősíti,
ennek még nézz utána.
TransferWise fiókodban a Ft-ot átváltod USD, EUR, akármire.
TransferWise kártyát hozzárendeled PayPal fiókodhoz,
így nem a PP vált, sokkal jobb árfolyam vásárolsz.
Cibes Café hitelkártyára megkapod a visszatérítést is.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Flinter
tag
"Most már csak azt kéne megtudnom, hogy a Cibnél vagy az Ersténél hogy állnak hozzá a feltöltéshez. Ha POS, akkor felejtős a visszatérítés szempontjából, ebben az esetben simán átutalom csak a folyószámláról."
ERSTE-nél (nekem, VISA MAX hitelkártyával) POS felvételnek könyvelték. 2x is próbáltam, 1-1 hónap eltéréssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest