Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz adamssss #7003 üzenetére
Normal esetben (nem akcios kotes) a 10 eves joval dragabb is.
Nem muszaj szerzodes szerint hosszabbitani.
A 4 eves a HOZAMra jobb. Ha 10 evig fizetsz ugyanebben a konstrukcioban, akkor szamszakilag nyilvan tobbet kapsz, mind teljes osszegre, mind kamatra, mind alltam-ra, DE akkor mar valahol 4-5% korul van az evesitett hozam. (A regi, 3% kamatu 8 evest tudtam hogy 6%-ot alig haladja meg; mig a legrovidebb 4 eves ugyanabbol 13%-ot adott ki.)Tokegyszeru: amit az elejen befizetsz forintokat, arra egyszer kapsz 30%-ot, utana csak 1-3%-os eves kamatot.
Egyszeruen az elso evi befizetes evesitett hozama minel messzebb nezel, annal kisebb (elinflalodik benne az alltam hatasa). Az a 10-11% ugy jon ki, hogy az utolso eves befizetesre (exhas) 23%, az elso evesre meg (exhas) 4%. Minel tobb benne a regi (a hozam "hatulrol" szamolva kb. azonos, kicsit a nyitasi kifizetesenek ideje modosit rajta), annal alacsonyabb az atlagos hozam.De egyreszt nincs tobb idom, masreszt par perce fedeztem fel, hogy nem a megtak. topikban vagyunk, ott szokott ez elojonni, itt azert erosen off-nak tunik, bocsanat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest