- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Az elfelejtett kiberfegyver
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
En mar le sem mertem irni, mert minek, hogy a szarra dicsert unicreditnel szamlanyitaskor
1, Irasban elkuldtem nekik elore
- a szukseges okmanyok masolatat
- a szukseges szemelyes adatokat (ctrl c ctrl v hez)
- hany db es milyen tipusu szamlat szeretnek
- milyen szolgaltatast kerek
- milyen kartya es egyeb beallitasokat limiteket
- miket _nem_ kerek2, mindezt elore telefonon is atbeszeltuk (illetve pontosabban en magyaraztam a privatbankarnak, mert utolag derult ki hogy egyoldalu volt az informaciocsere, nem diskurzus, mert befogadokeszseg nem volt a tuloldalon)
Ehhez kepest:
- elsore a kert szamlak felet sikerult csak megnyitni
- a szemelyes adatokat copy pastelni sem sikerult jol, pl a 11 jegyu telefonszambol lehagytak 5ot!! es eloszor csodalkoztak miert nem jon aktivalokod, hat nem is tudom :D
- a biztositasi szolgaltasrol szolo mellekletet tok uresen allitottak ki, igy gyak. nem lehetett volna elsore kotvenyesiteni sem (mint kiderult, szar a form digitalis nyomtatasa) de gyozkodtek hogy OK az ugy
- a kert beallitasokat limiteket osszevissza kavartakDe legalabb sikerult gyorsan es idopontra es nagyon paperless megoldani, kar hogy a tervezett 1 helyett meg 2x mehettem vissza (8 eve voltam kb utoljara bankfiokban, na ennyit szamit nalam)
A nem kert szolgaltatasokat persze minden alkalommal vegigtukmaltak, hiaba irtam le hogy felesleges pedalozni mert nen erdekel.
Es ez private ugyintezo, nem tom ha simahoz megyek lehet meg olvasnom is nekem kellett volna megtanitani
Varom a tippeket ezek mikent user errorok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest