-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Amikor írtam, az a poszt még nem volt kint. Hozzászólásom írása közben dolgoztam is.
Ahogy pictigjis is írta már, a számlazárás nem díjmentes.
1.)
Számlazárási díj
Számlanyitást követő hat hónapon belüli számlazárás esetén: 3.500,-Ft
Számlanyitást követő hat hónapon túli számlazárás esetén: 0,-Ft2.)
A Promóció időtartama (kezdő és záró időpont): 2022. március 3. – 2022. április 1.
25.000 Ft – azaz huszonötezer forint – jóváírást teljesít a Promócióban
résztvevő Üzletfél CIB Banknál vezetett CIB ECO vagy ECO Plusz Bankszámláján
legkésőbb a bankszámla nyitásának hónapját követő hónap 15. munkanapjáig.
[..] a jóváírás teljes összegét köteles a CIB Bank részére visszatéríteni, ha a
promóció keretében nyitott CIB ECO / ECO Plusz Bankszámlára vonatkozó
szerződést annak megkötésétől számított 1 éven belül:
- az Üzletfél felmondja, vagy
- az Üzletfél módosítja eltérő bankszámlára váltás miatt, vagy
- a CIB Bank az Üzletfél súlyos szerződésszegése miatt felmondja.Ha a 20e+25e promóciót igénybe veszi, akkor
- 6 hónapon belül 28.500,-Ft-ot kell fizetni
- 7-12 hónapon belül 25.000,-Ft-ot kell fizetni
- 12 hónapon túl nem kell fizetni a számlazárásért.kp78:
Ha 1 évig megtartod és havonta a mindenkori minimálbért ráutalod, majd kártyás vásárlással elköltöd vagy kp felveszed a 150e nyilatkozat alapján és nem veszel igénybe extra szolgáltatásokat (SMS, biztosítás stb.) akkor a jelenlegi kondíciók alapján nem lesz költséged 1 évig.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
RR-13
Fifi
tahepa
Mindhármatok tanácsait nagyon köszönöm!Tehát a nem BM-os esetében minimum 6 hónapig kell ügyfélnek maradni, de a BM-os kötés esetén nincs ilyen min. intervallum?
Megnyitom, használom, nem tetszik megszüntetem?
#23209 UniCreditnek nincs mobilapplikációja HMS mobilra, így az nekem kiesett.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest