Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KisBundi blogja
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
28 éves lettem, szóval OTPnél át fognak dobni Jump-ról Bázis vagy Smart díjcsomagra
Ezek a magyar bankok csomagjai között mennyire számítanak jónak? vannak ennél jobbak valamelyik másik banknál?
van egy Bónusz hitelkártyám, szóval kényelmesnek tartom, hogy saját számlán belül díjmentesen törlesztem, de ezen kívül más dolog nem köt az OTPhez
- rendszeres jövedelmem van (2-300k közötti)
- a betéti kártyát havonta 1-2x szinte csak és kizárólag KP felvételre használom
- minden vásárlást a Bonus Gold kártyámmal intézek
- havi 1-2 utalás 100k alattiak (és ezen felül 1 db utalás a hitelkártyát törleszteni)Ami kellene nekem: számlavezetési díj minél kisebb legyen és jó lenne ha SMS értesítés nem vinne el egy vagyont. Pont emiatt én nagyon fontolgatom, hogy maradok az OTP Bázisnál. Plusz kényelmi faktor: OTP fiók itt van mellettünk 2 perc sétára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- BMW topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M3 16" + ajándék Magic Mouse
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows és Office licencek Azonnali automatikus kézbesítés, kedvező ár, teljes
- Nintendo Switch Oled
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest