- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
28 éves lettem, szóval OTPnél át fognak dobni Jump-ról Bázis vagy Smart díjcsomagra
Ezek a magyar bankok csomagjai között mennyire számítanak jónak? vannak ennél jobbak valamelyik másik banknál?
van egy Bónusz hitelkártyám, szóval kényelmesnek tartom, hogy saját számlán belül díjmentesen törlesztem, de ezen kívül más dolog nem köt az OTPhez
- rendszeres jövedelmem van (2-300k közötti)
- a betéti kártyát havonta 1-2x szinte csak és kizárólag KP felvételre használom
- minden vásárlást a Bonus Gold kártyámmal intézek
- havi 1-2 utalás 100k alattiak (és ezen felül 1 db utalás a hitelkártyát törleszteni)Ami kellene nekem: számlavezetési díj minél kisebb legyen és jó lenne ha SMS értesítés nem vinne el egy vagyont. Pont emiatt én nagyon fontolgatom, hogy maradok az OTP Bázisnál. Plusz kényelmi faktor: OTP fiók itt van mellettünk 2 perc sétára.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- AliExpress tapasztalatok
- Mindent a StreamSharkról!
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest