Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Meg ne add!!!!!
"lejárati dátum, illetve a biztonsági kód"
CVC, CVV vagy CVC2,
minek nekik???
Ha ezeket megadod, vásárolhatnak a kártyáddal online!
A limit vagy amennyi pénz rendelkezésre áll a kártyához kapcsolódó számlán.Melyik cég ez?
Milyen felületen?
Bank?
vagy csak úgy küld át?
Ha biztos banki felület, akkor talán. -
G@ben
addikt
Szeretnék lefoglalni egy szállást nyaraláshoz online Magyarországon, aminek az utolsó lépése, hogy nem kell semmit előre fizetni, elég a helyszínen kifizetni a számlát, de "Garanciaként szükség van a fizetési kártya számára."
Itt kell a név, kártyaszám, lejárati dátum, illetve a biztonsági kód. Nem vagyok nagy kártyaguru, de ennyi adatot nem adnék meg. Én parázom túl? Mi történhet, ha megadom az adatokat bankkártyára, vagy hitelkártyára? -
-
Hintalow
senior tag
válasz
chungee #8888 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést. Van valami hiteled, amit az ott vezetett számláról von a bank, te pedig egy másik számláról utaltad az összeget, de véletlenül kevesebbet mint kellett volna? Akkor a különbözetekkel (+késedelmi kamattal és késedelmi díjjal, ha van ott olyan) mínuszba ment a számlád, amit ki kell fizetni.
Ha ennyi a sztori, ezen nem lehet mit "elsumákolni" ott van minden a számlatörténetedben. -
chungee
addikt
Napot!
Mielőtt bemegyek a bankba, előbb megkérdezlek benneteket. Amatőr a kérdés amúgy.
Van törleszteni valóm a bank felé. Melynek összege 19.004 ft/hó de én elnéztem/elgépeltem és havonta a webbankon keresztül manuálisan sablonból 19.904 ft-ot utaltam a banknak. Elszámolják nekem a 900ft különbözetet vagy elsumákolják
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
A Jófogáson biztonságosnak mondható a kártyás vásárlás? Egy szolgáltatás szeretnék vásásrolni(Hirdetés Előresorolás), és csak bankkártyával lehet. Kéri ugye a kártya számát, lejárat dátumát és a CVC kódot.
(Barionnal is lehet de az nekem nincs)
Köszi -
18 éves kor alatt csak szülő jelenlétében nyithat valaki bankszámlát?
vagy nem? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
mickemoto #8864 üzenetére
A diák számlák többnyire kedvezményesek. 18 évesnél idősebbnek kell?
Pl:
CIB ECO Bankszámla Diák kedvezménnyel, de érdemes átolvasni a hirdetményét (2018.09.01-től érvényes). ha jól látom a számlavezetési díjat lehet megspórolni.és a többi banknál is érdemes megnézni. (rafi, unicredit, stb.)
-
cocka
veterán
válasz
mickemoto #8877 üzenetére
Ez nem prémium csomag, hanem lényegében sima, de már nem lehet újat igényelni.
A diákszámlák meg korhatárosak egytől egyig. Régebben voltak olyan bankok, amik hallgatói jogviszonyt kértek vagy erősebb feltételként kifejezetten nappalis hallgatói jogviszonyt. De ha ehhez életkori megkötés nem járt, az csak jó volt. Ezt anno a CIBEZZ-nél vastagon ki is használtam.
-
Brave_86
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnénk egy közös használatú számlát barátnőmmel.
Milyen lehetőséget tudtok ajánlani?
Kellene egy külön számla és hozzá tartozó 2 bankkártya. Erre utalnánk havonta és erről költenénk.
Jelenlegi bankjaink. CIB és K&H
Érdemes lenne bemenni a bankba és feltenni a kérdés és meghallgatni mit tudnak ajánlani?Gránit Digitális számla ahogy néztem egy ideig ingyenes is lenne.
-
mickemoto
őstag
Akié a számlacsomag lenne csak az ingyenes kétszeri készpézfelvételt használná illetve bolti kártyás vásárlásra.Max néha néha egy átutalás de az nem jellemző.
OTP Juniort nézem most épp de a terméktájékoztatóban több dolgot nem értek.
Az egyik hogy a bankkártya kibocsátási díja díjmentes/2044 Ft csillagozva. Akkor most melyik illetve mikor díjmentes?
Másik hogy a kedvezményes számlavezetés bázis számlához igényelhető a tájékoztató szerint. Akkor most bázis számla vagy junior számla?Vagy csak bázis számla junior kedvezménnyel?
Harmadik hogy az OTP Direkt csak lekérdezési jogosultsággal vehető igénybe.Ez mit jelent pontosan? Akkor utalni netbankon lehet vagy nem?Negyedik kérdés pedig általánosságban az összes bankra vonatkozik: A kétszeri ingyenes ATM felvételt külön kell kérni vagy automatikusan él?
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani diák bankszámlát ami kedvezményes? -
Met
nagyúr
válasz
Handball94 #8858 üzenetére
És arra sem vesznek le jutalékot hogy idegen automatából veszek fel pénzt?
Mert a CIB elég rendesen sarcol ha máshol veszek ki pénzt. -
Ersténél a terhelési tranzakció jutaléka az micsoda?
-
válasz
Sanyi.mTs #8855 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem fog menni a fizetés, kisebb valószínűséggel esetleg azzal a kártyával fogsz fizetni, amelyik közelebb van a terminálhoz. De ez kb. csak akkor esélyes, ha nagyon vastag a tárcád és a két bankkártya a tárca két szélén van.
Már az új NFC-s személyi is tudja zavarja a paypass/paywave fizetést.
-
Sanyi.mTs
addikt
elméleti kérdés, nincs kedvem kipróbálni: ha van két paypass-os kártyám a tárcámban és fizetéskor a terminálhoz rakom a tárcám, akkor melyiket terheli be? vagy mindkettőt?
(idáig csak az egyik volt érintős, most már viszont mindkettő)
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest