- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
A hétvégén (szombaton reggel) újra regisztráltam a BankMonitornál, a kommentbe beleírva, hogy segítsenek már online BM CIB ECO-t intézni, s más fiókot jelöltem meg, mint korábban.
Sajnos azóta sem jelentkezett senki ezügyben. -
Gránitnál vagy leállás van, vagy nem bejelentett karbantartás, se a netbank-ba, se az ebank-ba nem lehet belépni. Utóbbi egyébként azt írtja ki, hogy "Probléma van az internetkapcsolatoddal" miközben egyértelműen a szerver nem elérhető.
[Kártyával/telóval fizetni nem próbáltam.] -
RR-13
őstag
válasz
Intel fan11 #14689 üzenetére
Ennek az általam ismert (a Chip hibán kívüli) egyetlen értelmes magyarázata az lehet, hogy a vásárlásaid összege, összeadva elérte azt a limitet, ami miatt egy darabig, nem fogadja el a POS terminál az érintéses fizetést.
Ilyenkor a POS terminál Limit túllépés vagy Fedezethiány hibával elutasítja az érintéses fizetést.
Sajnos sok helyen, a boltokban nem tudják ezt, és azt sem, hogy ilyenkor a chip-et kell bedugni a POS-ba, és úgy fizetni.
Ez persze csak akkor működhet, ha a vásárló biztosra tudja a számlájáról, hogy egyébként azon van fedezet, különben chip-es fizetés is elutasításra kerül.
Fenti "problémát" úgy küszöböltem ki, hogy a fizikai kártyát az Erste MobilePay-ben digitalizáltam, és akkor elvileg a továbbiakban, a telefonos érintéses fizetést mindig elfogadja (max. PIN-t fog kérni bármekkora összegnél).
Nekem azóta egyszer sem volt ilyen érintéses "elutasítós" problémám, mivel a telefont nem lehet bedugni a terminálba
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy valaki járt-e már úgy, hogy a digitalizált kártyával nem tudott érintéssel fizetni, és a POS kérte a fizikai kártyát, hogy dugja be vagy, ha nem is kérte, de nála volt a fizikai kártya, (és magától kipróbálva) bedugással tudott fizetni.
-
bopeti98
őstag
válasz
Intel fan11 #14689 üzenetére
Lehet hibás a kártyában lévő NFC chip. Jelezd a banknak, ilyenkor elvileg ingyen cserélik a kártyát.
-
windlord
őstag
Cib eho bankmonitor csomagom van.
Le kellene szednem a számláról úgy 2.5M forintot.
Mennyire fájna ez?Curve kártyával tudok játszani ugye.
Nem találok díjakat rá... -
Intel fan11
őstag
Üdv. Erstes vagyok. Mostanság a bankkártyám érintős része nem működik. Csak dugva pinkóddal. Több helyen mondták sok ilyen van banktól függetlenül. Van akinek meg működik. Mitől van ez? Vagy mivel van a baj?
-
RR-13
őstag
válasz
ssgt1981 #14687 üzenetére
Nekem nincs deviza számlám, de esetleg ezek
IBAN és BIC/SWIFT kódok, de talán itt választ kapsz a kérdésedre. -
ssgt1981
senior tag
Van egy Erste főszâmlához kötött eurós alszâmlám. A kérdésem az lenne, hogy erre hogy tudok euró alapú utalást fogadni? Pontosan milyen számsort kell megadni a partnernek?
-
RR-13
őstag
Oké, és hivatkozz majd arra, ha felhívnak, és esetleg ők is ugyanezt mondják kapásból, hogy ismerősödet is behívták, aztán mégis online, videóbankban nyittatták meg vele a bankfiók egy másik helyiségében
Nem szabad engedni, hogy lerázzanak..., kérd, hogy találjanak megoldást arra, hogy Te meg otthon nyithasd meg a számlát, aztán majd beírják a fiók azonosítót később....
-
RR-13
őstag
Rendben, a linkelt hsz.-edet nem egészen értettem 2 napja, azért írtam le a folyamatot most.
És úgy értettem, hogy bármelyik bankfiókot megadhattad volna, kapcsolattartó banknak, mert ha felívnak egy másik fiókból, akkor hivatkozhattál volna arra, hogy pécsi vagy, és saját bankodba elutasították a kérésed.
Ezt még megteheted most is.Próbálok segíteni..., de ha nem szimpatikus ez a megoldás, talán akkor "egyszerűbb", ha bemész a fiókba, és ott ülsz kb. 1 órát minimum, mire a sok papírt kitöltik, hacsak nem kísérnek át egy másik helyiségbe mégis, online megnyitni.
-
UHHH
őstag
válasz
dptrsk #14681 üzenetére
Igen, mondtam neki, hogy van több bank is, mely kínál ilyet.
Aztán meg itt is mondtátok, hogy a "sima" CIB ECO is lehet online kötéssel az enyém.
Gondoltam írok a bankmonitorosoknak, hogy intézzenek már nekem BM CIB ECO online-t, de onnan nem jött válasz.RR-13: Köszönöm a tippet, hogy más "telephelyet" válasszak!
-
UHHH
őstag
Regisztráltam. Élményeim. Nem adtam meg semmilyen bankot, hisz Pécsett egy van. Felhívtak Pécsről, s ott mondták, hogy be kell menni és fél óra kb. a személyes jelenlét, amíg az ügyfélkartont felveszik, stb.
Kértem, hogy szeretném online, amit elutasított, hogy más bankba is be kell menni, ha számlát akarok nyitni. Ekkor elköszöntem. -
UHHH
őstag
Írtam a bankmonitornak, hogy legyen már online BM CIB eco-m, de azóta sem írtak vissza sajnos.
-
RR-13
őstag
Erste Rendszerkarbantartás:
Tájékoztatjuk, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 06. 26. 22:00 óra és 2020. 06. 27. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, mely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja. Köszönjük a türelmet!
-
sifarr
senior tag
válasz
GoodSpeed #14663 üzenetére
Van arról valami kimutatás, hivatalosan, hogy mióta bevezették a TR illetéket mennyi pénz folyt be?
Persze, van ilyen kimutatás. A tr illeték a központi költségvetésben, beszámolóban egy külön tétel. A költségvetés nyilvános, elérhető, tehát ha kiváncsi vagy, akkor minden évre meg tudod nézni a konkrét számot.
Egyébként nagyságrendileg évi 220-230 milliárd forintról van szó. -
RR-13
őstag
válasz
Gedeon31 #14671 üzenetére
Értelek.
Igen sajnos több esetben is volt, hogy fél napra is meghalt az appba történő belépés, de még jó, hogy ez nincs minden hónapban.
Egy pár órás esetet kivéve, ha jól emlékszem február 12-13. óta nem volt fél napos leállás.
Nekem jelenleg csak a kivonat betöltés hiányzik az appból, és jöhetne az NFC-s fizetés, de más nagy baj nincs vele. -
-
RR-13
őstag
válasz
axioma #14666 üzenetére
Ez érdekes jelenség, mert másnak meg a CIB-nél van ugyanez...
Nekünk az első perctől kezdve Push-ban jön a vásárlást jóváhagyó értesítés az appban.Esetleg nem próbálkoztál az app teljes letörlésével, és egy tiszta, újra telepítéssel a Play-ből?
Vagy az Erste Mobilbank Tárhelyadatok törlése is segíthet.
(gondolom a legfrissebb verzió van fenn a 3.6-os)Amennyiben nem küld sms kódot, és Pust sem, mert nem kér jóváhagyást, az "normális" jelenség. Ez a "Random" jóváhagyási eljárás miatt van.
-
axioma
veterán
En mar nem is tudom a kodjaimat, mindig mindent ujjlenyomattal engedelyezek Raiff-nel, es ott meg is jon a kod a push-oknal. Ellenben pl. Erste kartyamnal hiaba aktiv akar az app, nem jon push, kerni kell a vasarlasi feluleletet hogy kuldje sms-ben, es azzal engedelyezni. Igen, mindegyik engedelyezett hogy fusson a hatterben is.
Btw, Erste hitelkartyanal volt hogy gyakorlatilag teljes lemeritesere se kuldott se push-t se sms-t, siman atlepte az ellenorzest es teljesitette. Igaz hogy nehany hetente volt hasonlo vasarlas, de egyszer csak ugy dontott a rendszer hogy ezt mar nem ellenorzi... -
Van arról valami kimutatás, hivatalosan, hogy mióta bevezették a TR illetéket mennyi pénz folyt be?
(#14662) Fboy: ők is tyúklépésben fejlesztik a saját applikációjukat...
Mely bankok applikációja nem tudja még a biometrikus azonosítást?
-
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
válasz
Gedeon31 #14654 üzenetére
Így kellene eljárni:
“A Díjnetből kezdeményezhető Internetbankos fizetéshez regisztráció szükséges, melyet a Díjnetbe történt bejelentkezést követően, a “Fizetési módok” menüpont alatt az “Internetbank” feliratra, majd a megjelenő oldalon az ügyfél számlavezető bankjának emblémájára kattintva kezdeményezhet. (A regisztráció egy még kiegyenlítetlen számla kiválasztását követően a Fizetés lapról is kezdeményezhető.) A felnyíló ablakban rövid tájékoztató olvasható az internetbank regisztrációról.
Regisztráció kezdeményezése gomb megnyomásakor a Díjnet numerikus azonosítót generál, az úgynevezett Díjnet azonosítót, melyet a választott bank internetes szolgáltatásába belépve kell megadni, a regisztráció aktiválásához.
Ezen Díjnet azonosítót a CIB Bank esetében a CIB Internet Bank “Átutalás / Díjnet / Díjnet regisztráció” menüpontban, az Erste NetBank-ban a “Megbízások/Díjnet” menüpontban kell megadni.Lépések:
Remélem segít.
Persze Neked más lesz majd az azonosítód. -
Gedeon31
addikt
A Cib bank alkalmazásban szeretném a díjnet profilt hozzáadni , de a díjnet azonosítót azt hol találom?
-
sifarr
senior tag
válasz
fokukac #14647 üzenetére
szóval én továbbra is hiányolom az automatikus átjárást a két rendszer adatbázisa között.
Mivel a javas internetbank a "halállistán" van, ezért nem érdemes ezt az "átjárást" kifejleszteni. Az új Online bank és az app között pedig működik az átjárás.Egyszer kell csak pl. a applikációból utalnod pl. a közösköltséget, s utána már könnyen utalhatsz abból is, közleménnyel együtt is.
Mivel a Díjnet beépítésre került, lényegében a csoportos beszedések kezelése hiányzik csak az appból. Ha meglesz, akkor a javas internetbank elsüllyed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest