- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
bozsikjanos #4 üzenetére
Ha radugod a modemet az egyik usb portra, es beirod hogy lsusb, akkor nem latja?
-
biga
őstag
Soha senki nem mondta, hogy a softmodemeket (vagy winmodemeket) Linuxhoz könnyen lehet (ha lehet egyáltalán) telepíteni. De azt nem értem, hogy ez miért minősítené a winmodemeket. (én sem mondom a winmodem telepítése miatti lefagyásra, hogy: ''ennyit a linuxról'') Linuxhoz valamilyen ''hardmodem'' illik.
-
bozsikjanos
csendes tag
A modemom típusa: SpeadTouch USB - modem a Thomson cég gyártja de a weboldalukon nincs linux alá szoftverük csak Windows-ra. A modemet az Internet előfizetéhez kaptam.
Előre is köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
válasz
bozsikjanos #1 üzenetére
jó lenne tudni, hogy milyen modem. Én is próbáltam belõni, bár nem USB, de winmodemet, az eredmény: Keményre fagyott :) Ennyit a winmodemekrõl :) Pontosan melyik gyártó, milyen típusa?
-
Latyakos
aktív tag
válasz
bozsikjanos #1 üzenetére
Meglehet hogy baromságot mondok, de én kb másfél éve probálkoztam ezzel, és mindenhonnan azt a visszajelzést kaptam hogy usb-s modem linux alatt még nem igazán elérhető, azaz nem lehet rá feltenni.
Probálkoztam én is vele de nem skerült, persze lehet hogy azota változott a helyzet, de akkoriban én még igy tudtam. -
bozsikjanos
csendes tag
Lenne nekem egy olyan gondom, hogy nem tudom linux alatt beállítani az USB-s modemet. Ha valaki tud valami ötletett azt szívesen fogadom. A linux terén még kezdő vagyok.Használt linux: Red Hat Fedora Core 2 és UHU- linux.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest