- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
bozsikjanos #4 üzenetére
Ha radugod a modemet az egyik usb portra, es beirod hogy lsusb, akkor nem latja?
-
biga
őstag
Soha senki nem mondta, hogy a softmodemeket (vagy winmodemeket) Linuxhoz könnyen lehet (ha lehet egyáltalán) telepíteni. De azt nem értem, hogy ez miért minősítené a winmodemeket. (én sem mondom a winmodem telepítése miatti lefagyásra, hogy: ''ennyit a linuxról'') Linuxhoz valamilyen ''hardmodem'' illik.
-
bozsikjanos
csendes tag
A modemom típusa: SpeadTouch USB - modem a Thomson cég gyártja de a weboldalukon nincs linux alá szoftverük csak Windows-ra. A modemet az Internet előfizetéhez kaptam.
Előre is köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
válasz
bozsikjanos #1 üzenetére
jó lenne tudni, hogy milyen modem. Én is próbáltam belõni, bár nem USB, de winmodemet, az eredmény: Keményre fagyott :) Ennyit a winmodemekrõl :) Pontosan melyik gyártó, milyen típusa?
-
Latyakos
aktív tag
válasz
bozsikjanos #1 üzenetére
Meglehet hogy baromságot mondok, de én kb másfél éve probálkoztam ezzel, és mindenhonnan azt a visszajelzést kaptam hogy usb-s modem linux alatt még nem igazán elérhető, azaz nem lehet rá feltenni.
Probálkoztam én is vele de nem skerült, persze lehet hogy azota változott a helyzet, de akkoriban én még igy tudtam. -
bozsikjanos
csendes tag
Lenne nekem egy olyan gondom, hogy nem tudom linux alatt beállítani az USB-s modemet. Ha valaki tud valami ötletett azt szívesen fogadom. A linux terén még kezdő vagyok.Használt linux: Red Hat Fedora Core 2 és UHU- linux.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest