Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Squirrel #215 üzenetére
Azt meghiszem. Amikor én vettem a termaltake házamat,akkor azt is hét hónap mindennapi utánajárkálás előzte meg. Sz@rrá jártam a lábam
De MEGVAN! gyönyörű kék,hatalmas és jó nehéz meg minden.
Amikor előszőr megláttam a házad egyik verzióját egy számítógép kiállításon,akkor még vacilláltam,hogy azt vegyem,de amikor a boltokban arra azt mondták,hogy 55-60K alatt nem fogom megkapni,akkor kiábrándulni kényszerültem belőle. Azt két napig reménytelenül kóvályogtam a neten,míg eszembe jutott,hogy a kiállítási képeket étböngésszem. És ott láttam meg a mostani házamat. Kerestem egy boltot,ahol kapható volt az árlistájuk szerint és go vonat meg minden. Hosszas huza-vona után végre kiszállították a boltba.
Én egy pillanatra elkönnyeztem,amikor odarakták elém és már az enyém volt és....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Mini-ITX
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest