- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
pentium4 #5445 üzenetére
Ha jobban megnézed a Casetek 1018-as könyvtárat/albumot láthatod, hogy nem ez az első ilyenem...egy kicsit borsós az ára, de nekem volt 1-2 hangom (rezgés, sípolás, szélzaj) amit nem tudtam hova tenni és most eltűntek...a venti hangok is teljesen tompák lettek/eltűntek...persze ehhez hozzátartozik, hogy a HDD hűtés 2db 9es ventije szélzaját hallani...leszigetelni a beömlőt meg tudjuk értelme nincs...a rácsos részt ki fogom vágni 1:1ben szvsz...
Kasza08: PcGear oldalát csekkold ez ügyben...ha nincs gyári kit, akkor kell venni egy univerzálist ami szabadon szabható...olló, szike, vonalzó, filctoll kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest