- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
tDr1v3r #41762 üzenetére
Hosszú??? Simán nem tudtam elvezetni úgy ahogy akartam őket...... A kábelezés még messze nem végleges, sőt van egy titkos tervem, de azt nem kürtölöm világgá. Szóval lesz ez még jobb is. Ez a mostani update, csak egy olyan "nézzétek volt a hétvégén 20 percem foglalkozni a géppel" jellegű bejegyzés. Még se festés nem volt, sőt még igazán komoly átalakítás sem.
(#41763) ADAM1337: bocsi, semmi tapasztalatom nincs vele. Az eladás miatt fotóztam csak le a panelt. Maga az 5,25-ös előlapot használtam a kapcsolók miatt, mert már nem akartam szétfúrni a vandál-biztos kapcsoló miatt, mivel tudtam, hogy eladom. Végre kezdem kinőni a megalomániámat és most nagyon elégedett is vagyok ezzel a kis házzal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest