Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
olyan oldalt akarunk(?), ahová nem tölthet fel user képet, úgy, hogy az azonnal meg is jelenik, hanem csak ha valamelyik admin (vagy mind?) jóváhagyta
Igen
egy-egy felhasználó összes képe egy oldalon jelenik meg, nem méretezhetően, nagyíthatóan, csak egymás alatt statikusan
Igen, mint MDPC
a regisztrált felhasználók értékelhetik a fent lévő képeket mondjuk 1-től 10-ig egy skálán. egy képet egyszer.
Jó 5let
a főoldalon megjelenik: a legújabb képek, a legtöbbet nézett képek, a legtöbbre értékelt képek listája
legújabb galériák (3 db), TOP10 (10 darab )
a képekhez a regisztrált felhasználó hozzászólhat!?
Nem
az adminok közül senki sem ért (vagy ért, de nem vállalja) a webszerkesztéshez, a php-hoz, az admin feladatokat csak abban látja, hogy eldönti egy képsorozatról, hogy felmehet-e vagy sem.
Én sajna nem, ezért is vonakodtam a dologtól...
-
aero.
veterán
Mezei felhasználó nem tölthet fel képet, ide lesz linkelve és innen döntjük el, hogy kikerül e.
Egy oldalon, de szerintem legyen nagyítható.
1-10-es skálán értékelhető képek, nem kell feltétlen regisztrációhoz kötni, de ezt majd eldöntjük együtt.
Főoldal: Képek, dátum szerint, top10-es lista.
A képekhez hozzá lehessen szólni, de szerintem ezt kössük regisztrációhoz, mert jön majd valami robot és ránktukmál egy kis viagrát
Én a weblapszerkesztéshez értek, php-hoz nem sokat.
Kb. ennyi részemről
jer1cho:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest