- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
ADAM1337 #12057 üzenetére
Csabee.: a kihasználtságáról: nincs egy hete, hogy szét van szedve, de már úgy el vagyok úszva melókkal, hogy kezd kínos lenni, de az az igazság, hogy a hobbym is ez úgy hogy most letojom
2 ilyen gépre már nem futja
aero.: apránként megkereste az árát. 14 éve dolgozom vele/rajta
DEJVID, BR4D: nekem is nagyon tetszik a TJ 07, de annak a váza ugye egy nagy, egybeöntött alu. azzal sokat nem tudtam volna kezdeni, ezt viszont a szegecsek mentén atomjaira kehet bontani. meg is teszem eleve, hogy az összes szegecset lecseréljem csavarra. az összes csavart egységesre akarom hozni, hogy még azok is szépek legyenek
még a táp mögötti részt megfordítom, hogy ne befelé dőljön, hanem kifelé, mert elé akarom beszerelni a középről kivágott hotswap vinyó keretet.
még szerkesztek a vizes csöveknek és a pumpának egy keretet az alsó 5,25-ös helyre.
az a lemezt, amin most fekszik a radi, kicserélem egy másikra, a ventik miatt, a blokk alá teszek távtartókat, azzal megemelem még egy centit,
meg ilyenek …
addig még be kábel harisnyázom a tápot. utána tudom csak megmutatni, azok hogy lesznek.és A legfontosabb: A sok műanyag. A burkolat. Nem lehet simán feketén hagyni. Át kéne festeni. Számítok a segítségetekre, hogy mi nézne ki jól rajta! Csinálok photosohban, vagy 3DMax-ban terveket róla, de még nem sikerült eldönteni, hogy mire hajazzon. Nejem szerint olyan képet kéne rárakni, mintha átlátszó lenne és az elektronikát lehetne látni. Nem rossz. Szerintem valami vadász repülő design-t is lehetne adni neki, a formája megvan hozzá. Vagy valami F1-es autót? Bár 38 évesen nem kéne nagyon gyerekesre vennem a figurát
Szóval nagyon várom az ötleteket a kritikát!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest