- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
juliensorel #62053 üzenetére
Pedig az lesz szerintem,csak olyan irgalmatlan nagy a felbontás hogy nem látszik!
(bocs zolee5016,de magas volt a labda)
-
Grózi
veterán
válasz
freemanone #62028 üzenetére
A lényeg,hogy neked tetsszen.Részemről maximum egy kis szolid hideg fehér világítást tudok elképzelni,minden más kizárva.
-
Grózi
veterán
válasz
freemanone #62022 üzenetére
A led nekem sok,de amúgy egy rendezett,igényes és egyedi gép!
-
Grózi
veterán
válasz
ricshard444 #61971 üzenetére
Nekem kicsit sok,de a lényeg hogy neked tetszik.Majd a ventikről oszd meg a tapasztalataid!!
-
Grózi
veterán
válasz
szatyor1972 #61931 üzenetére
Mindjárt más! Jó lett!!
-
Grózi
veterán
válasz
ricshard444 #61884 üzenetére
Ha csak a látványra mész akkor Riing,bár minden téren sokkal kiválóbb a másik két venti a mit zolee5016 ajánlott.Ha mindenképp az optika számít,még akkor is kapni rgb-s ventikeretet is már-azzal megvan az optika és egy normális ventivel a csend+légszállítás is.
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #61672 üzenetére
Korszar ventitől nem meglepő,magának a ventinek is van egy hangja.
-
Grózi
veterán
válasz
ittakary #61280 üzenetére
Nem akarok erről vitát nyitni,de kicsit nagyobb rálátásom van rá-hiszen évekig gépeket építettem megbízásból-pár száz darabot.És elég sok problémával szembesültem alsó kategóriás Asus deszkáknál,a legtöbb garanciális gond ezekkel volt+felszereltséget tekintve is gyérek.a tapasztalataim írtam le mindössze.
És ezt itt fejezzük be,nem akarok off áradatot a topikban. -
Grózi
veterán
válasz
Walter_White #61274 üzenetére
Hát nem az a csúnya kicsi...
-
Grózi
veterán
válasz
makoss #61255 üzenetére
A világ minden színében van már lassan,2-3K/db ár körül:[link]
Találsz itt aprón is(például az előtted író Úriember aláírását ha elolvasod) és szettben is lehet már kapni.Azt te tudod,hogy neked mi tetszik.
Fehéret én már többet nem vennék,volt és könnyen színeződik,hiába takarítod a gépet. -
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #61063 üzenetére
Akkor már nézheted rajta Aleska-t!
-
Grózi
veterán
válasz
Askformore #60987 üzenetére
Ventis topicban nézz rá az összefoglalóra és rájössz,hogy csak 120mm-ben van és 4 pin-s.
-
Grózi
veterán
válasz
Askformore #60772 üzenetére
Annak idején válaszoltam is neked ventis topicban,csak nem vetted észre vagy nem tudom.Ez itt már nagyon off,de tessék:
Y elosztó:[link]
3-s elosztó:[link]
4-s elosztó:[link]
A 4-s már határeset,mint írtam is-ellenőrizni kell az aljzat terhelhetőségét és a ventik áramfelvételét.
Csak teljesen azonos ventiket tegyél rá,tehát a H440 esetén a 120-sok mehetnek rá,de ne kösd mellé a 140-st!!!! -
Grózi
veterán
válasz
Burt1793 #60766 üzenetére
Egy átlag lap alaplapi csatlakozójának a terhelhetősége 1A,az újabb lapokon 2A-s aljzatok is vannak.Egy átlag venti 0,2-0,35A,tehát 3-t biztonsággal köthetsz egy aljzatra és ha egyformák,a lap teljesen egyformán szabályozza őket és ha kell természetesen maximum fordulaton is.
-
Grózi
veterán
válasz
Askformore #60758 üzenetére
Jobb nincs,de lehet hogy egyformán szabályozza az aljzatokat.
-
Grózi
veterán
válasz
Askformore #60756 üzenetére
Annál a lapnál még csak ez van sajna.
-
Grózi
veterán
válasz
Askformore #60749 üzenetére
Az nem fog ártani...
-
Grózi
veterán
válasz
GrmnShepherd #60709 üzenetére
Jól néz ki!!Én még (ha már nem használod) az odd tartót vágnám ki+előre 3 db 140-s Riing-t mókolnék+harisnyázott kábeltoldók.
-
Grózi
veterán
válasz
Askformore #60573 üzenetére
Korrekt játszósarok!
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #60540 üzenetére
Egy 12V-s régi Nokia töltő vagy lapos töltő megteszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest