Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Igen a hőmérőn, már én is agyaltam, mert asus lapban majdnem 10 fokkal nagyobb hőmérségletet mértem

De a teszt, márciusi, kurva hideg volt a szobámban és a házoldala nekem soha nincs fenn...
Nem szoktam mindig agyon tuningolni a gépeimet, néha azért megszáll a kisördög
-
vedini
őstag
-
Mr-Pamacs
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Hát ennyi kábel nem kell, és még fel is van gumizva valamilyen kábel,amiről gőzőm sincs hogy mi az(így be sem spiráloztam)De ha ennyi zsineg van a chiftec tápon akkor mit tegyek?
Le nem vághatom mert akkor talán zárlatott csinálna, meg ugrana az örök gari is talán...Meg a házba van feül valami firewire kábel azt se használom,de mivel egybe van kompletten az USB-vel ami viszont kell,így azt se tudom kiszedni 
-
dokar
addikt
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Tudod, van aki dolgozik, esetleg suliba jár, nincs ideje egész nap a gép előtt ülni.
Dolgozom, egyetemre járok, szabadidőmben pedig programozok, weblapot fejlesztek, moddingolok, tuningolok és még a menyasszonyomra is van időm.
Hasonló szinű a belső festésed mint a leirhatatlan és kimondhatatlan nevu srácnak.
Ja, mindkettönk gépének a belseje UV reaktív zöld. De az övé szinter, enyém spray.
szerk: amúgy meg nem csak színkavalkád az egész, mert mindent lehet állítani ill. ki- bekapcsolni.
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
válasz
Gergo_pet
üzenetére
1. Talán azért mert mire behozza az oldalt elunom az életem és ugyse várom meg mire bejön az egész?
Te tényleg így szoktál netezni? Addig csinálhatsz mást is. Füles böngészés mond neked vmit? Tudod, amikor úgy klikkelsz rá egy linkre, hogy közben lenyomva tartod a CTRL-t.
2. Vagy talán azért mert ami elsőre bejon kép abból semmi nem látszik mert 4trillioszor 8csillios?
Használj FF-ot!
3. Mert mivel már az elején nem látszik belőle semmi a végét már meg se várom?
Na jó te kedvedért átméretezem őket kisebbre. De nem ACDSee-vel, mert az lámáknak való!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Egyetértek, fölleg, hogy készül az összegzés, amiben szintén benne lesznek azok, amiket most ismét belinkelgetnek...

Lenne egy kérdésem! Gravíroztatni lehet a ház oldalába, mintákat? A fém részére gondoltam, de az se gond, ha a plexibe is belenyúl... Szal meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyedül az egy LAN, ami zavar a deszkában, amúgy király