- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz
Angie™ #74142 üzenetére
Köszi! Nem az én gépem, így nem is igazán érdekelt. Annyit csináltam, hogy kicsit mókoltam a BIOS-ban, és kapott egy kis UV-t a 12900K, aztán ennyi. Megemlítettem a srácnak, amikor elvitte, hogy én a helyében cserélném 2 stickre.
#Gyuffa #Kamelot Köszi a fentit, tényleg egyszerű volt. Egy nap alatt összeraktam, csak rengeteg fitting kellett, és három csövet vágtam méretre. Az én régi, piros AM4-es rendszerem időigényesebb volt, mert nem vettem meg hozzá minden extrát. Inkább hajtogattam meg hasonlókat csináltam. Az EK egyébként leírja, hogy mit vegyél, ha nagy distro van a házhoz. Ha azokat berendeled, ott van a neten is útmutató, hogy hogyan rakd össze.
Azért van egy kis eltérés a CPU és a VGA között vízszintben, mert nem volt elegendő fittingem, és az Aorus kártyának más a magassága, mint egy EKWB-s VGA-nak. Amit lehetett, kihoztam belőle. 40 km-re elvitték kocsiban, feltöltve, nem rázkódott szét semmi. Két hete hibátlanul megy. Innentől Bodotá!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!